Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Victoria Beckham s dcérkou v náručí: Preboha, čo to máš obuté?!

Victoria Beckham s dcérkou Harper Seven v náručí. A čo tie topánky?! Zobraziť galériu (7)
Victoria Beckham s dcérkou Harper Seven v náručí. A čo tie topánky?! (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Zbláznila sa? Hoci Victoria Beckham (37) je svojou láskou k závratným podpätkom dobre známa, jej najnovší prírastok v zbierke topánok doslova vyráža dych. Na nákupy si to totiž nemierila v šialených platformách. Síce v nich ledva dokázala chodiť, v rukách niesla malú dcéru!

Kde nechala súdnosť? Aj keď britská ikona módy o nedávno narodenej dcérke hovorí ako o požehnaní, jej materinské inštinkty akosi stále pokrivkávajú. Malú Harper Seven totiž už bez zábran vláči po obchodoch a nechá ju fotografovať davom nadšených okoloidúcich. Olej do ohňa priliala počas vymetania butikov vo Veľkom jablku. Veď ledva stála na nohách!

FOTO: Victoria Beckham si svoj poklad niesla na rukách, no s nebezpečnou obuvou na nohách

Victoria Beckham s dcérkou
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: isifa)

Stačilo malé zakopnutie! Je priam zarážajúce, ako bývalá Spajska bez uváženia ohrozovala zdravie najmladšieho prírastku do rodiny. V krátkych ružových šatách pôsobila síce očarujúco, jej čižmičky z dielne Christiana Louboutina však mohli spôsobiť hotovú katastrofu. Pohybovať sa na takýchto nebezpečných „štekloch“ jej totiž muselo dať poriadne zabrať aj bez bábätka v náručí. Ako vôbec dokázala udržať rovnováhu?

Je celkom možné, že za nelogickým správaním vyťaženej manželky Davida Beckhama stojí jej vlastný úspech. Zatiaľ čo by si mala užívať materskú dovolenku, len dvojmesačnú Harper vystavila hluku a svetelnej šou počas newyorského Týždňa módy. Hlavne, že na prehliadke svojej najnovšej kolekcie zožala obrovský aplauz!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu