Nedeľa27. október 2024, meniny má Sabína, zajtra Dobromila

Len čo vyšla z Farmy, ľahla pod nôž: Karin podstúpila PLASTICKÉ OPERÁCIE... Rovno dve!

Karin Hegedüs Dvořáková FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (7)
Karin Hegedüs Dvořáková (Zdroj: TV Markíza)

BANSKÁ BYSTRICA - Karin Dvořáková (31) sa do povedomia verejnosti zapísala vďaka 10. sérii markizáckej reality šou Farma, v ktorej bojovala aj s mnohými slovenskými celebritami. No a po 6 rokoch sa na statok vrátila opäť. Len v nedeľu šou opustila a... Už si ľahla pod nôž. Dala si urobiť rovno dve vylepšenia!

Karin Dvořáková prišla do Farmy 16 ako skúsená "farmárka". Zúčastnila sa totiž už 10. série... Svoj pobyt na statku musela obhájiť splnením niekoľkých misií, čo sa jej aj podarilo. V šou pobudla takmer dva mesiace, až sa v dueli stretla s Lenkou Tejbusovou. A hoci súboj jasne vyhrala, svoje miesto v šou prenechala mladšej kolegyni. 

Z obrazoviek zmizla len v nedeľu večer... No doma rozhodne nezaháľala - len čo sa vrátila, rozhodla sa vylepšiť svoj vzhľad. A v týchto chvíľach sa už so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti Instagram delí o zábery z kliniky krásy v Banskej Bystrici, kde podstúpila rovno dve plastické operácie. A podľa záberov je jasné, že si nechala upraviť prsia a očné viečka. 

Len čo vyšla z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram K.D.)

„Ako prvé som si dala operovať viečka, kde mi doktor vybral aj takzvané tukové vankúšiky. Popravde neviem presne, ale natočím k tomu bližšie info neskôr. Takže pre ľudoopov, s takýmito očami a ksichtom som sa narodila a som šťastná, že existujú takéto zákroky, lebo by som podľa mňa o rok nevidela na tie vaše dementné komentáre,“ napísala do príbehu. 

Len čo vyšla z
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram K.D.)

Viac o téme: Tv MarkízaFarmaKarin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu