Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Helena Vondráčková odhalila spomienku zo Slovenska: O tom veľa ľudí nevie!

Helena Vondráčková
Helena Vondráčková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Helena Vondráčková je ikonou československej hudobnej scény a fanúšikov neustále teší koncertami. Najbližšie sa Slováci môžu tešiť na novembrový koncert Helena a přátelé, kde odznejú tie najväčšie hity a speváčka si na jednom pódiu zaspieva so svojimi hosťami Olgou Lounovou a Sagvanom Tofi.

Speváčka Helena Vondráčková je na Slovensku ako doma, miluje atmosféru krajiny rovnako ako atmosféru počas poncertov. Vždy, keď sem zavíta, neodolá ani našej kuchyni: „Halušky. Ja milujem halušky, milujem ovčie syry. Málokto to vie, ale ja keď som bola dievča, jazdili sme s našou triednou pani učiteľkou do Tatier a robili sme pešie túry po všetkých chatách a kopcoch. A nielen Vysoké Tatry, ale aj Slovenský raj, všetky tie rebríky mám vyšľapané... krása... nádhera,“ spomína s láskou spevácka legenda.


Jej putovanie po Slovensku však nekončilo len pri horách. „S tou istou partiou sme jazdili aj na vodácky tábor, a tam sme jazdili na lodiach, na kajakoch. Stala som sa aj inštruktorkou pádlovania a plávania. Voda bola vždy môj život,“ prekvapuje svojimi slovami speváčka, ktorá je aj dnes v neuveriteľnej forme. Napriek tomu, že sa vo svete šoubiznisu pohybuje už viac ako šesťdesiat rokov, sú fámy a klebety, ktoré ju aj po rokoch škrú, jedna obzvlásť. V rozhovore otvorene priznala, koho milenkou rozhodne nebola, rozprávali sme sa však aj na mnohé iné témy. Zaznela aj otázka, koho by si vedela predstaviť v hlavnej úlohe filmu o Helene Vondráčkovej. A tu odpoveď prišla takmer okamžite!

Helena Vondráčková odhalila spomienku z detstva na Slovensku: O tom veľa ľudí nevie! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Helena Vondráčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu