Sobota26. október 2024, meniny má Demeter, zajtra Sabína

Heribanová je nadšená z toho, čo robia jej vnúčence: Oproti nim sme boli magorkovia!

Alena Heribanová
Alena Heribanová (Zdroj: STVR)

BRATISLAVA - Alena Heribanová je ostrieľaná moderátorka, ktorú dnes len tak čosi nezaskočí. V začiatkoch to však bolo iné!

K legendárnym hlásateľkám Slovenskej televízie patrila bezpochyby aj vynikajúca moderátorka Alena Heribanová. V štúdiu relácie Záhady tela nedávno prezradila, ako spolu vo vtedajšej dobe hlásatelia vychádzali, či sa navzájom podporovali alebo boli skôr konkurentami.


My sme sa však v rozhovore vrátili ešte ďalej, do čias Heribanovej hlásateľských začiatkov, ktoré ako priznala boli viac než náročné. Dnes na ne však spomína s úsmevom. „Hrozné to bolo. Ja si pamätám, keď prišla ranná služba. V tvári som mala skutočne hrdinku druhej svetovej, no kolená tak roztrasené, že som mala obavu, že to počuť, že to bolo akoby tie kosti hrkotali. Výrazom som to ustála, ale som sa zosypala z toho úplne. A vtedy som si povedala – toto robiť nemusím!“ Napriek počiatočným stresom však zabojovala a stala sa jednou z najobľúbenejších tvárí televíznych obrazoviek.

Počas jej dlhoročnej kariéry sa však ani ona nevyhla kadejakým televíznym faux pas: „Tých bolo dosť. To bolo hlavne o tom, že keď je živé vysielanie, tak nie vždy odhadnete, kedy už ste na ostrom obraze.“ A práve s tým sa spája jedna úsmevná historka, ktorú si vypočujte vo videu. Ostrieľaná moderátorka však už vtedy prekvapila svojou neuveriteľnou pohotovosťou a vynašla sa viac než bravúrne. V rozhovore sa reč zvrtla aj na súkromie a najmä na vnúčatá. Moderátorka je starou mamou vnučiek Emilky, Izabelky a vnuka Zacharyáša, ktorým sa venuje naplno, čo bolo počuť aj z jej slov plných lásky a nadšenia. Dokonca za nimi vycestovala aj do slnečného Portugalska, kde sa dcéra Tamara s manželom, fotografom Branislavom Šimončíkom zdržiava niekoľko nesiacov v roku. To, však učarovalo aj Alene a prezradila aj dôvod. Za pozretie stojí nielen tento videorozhovor, ale aj relácia Záhady tela v sobotu o 20.30 na Jednotke. Nebude v ňom síce Alena, ale určite vás zaujmú ďalší hostia relácie.

Heribanová je nadšená z toho, čo robia jej vnúčence: Oproti nim sme boli magorkovia! (Zdroj: STVR)

Viac o téme: Alena HeribanováZáhady telaSTVR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu