Utorok15. október 2024, meniny má Terézia, Tereza, zajtra Vladimíra

DÔLEŽITÝ KROK vo vzťahu Separa a novej milenky: Fíha, už je to vážne!

FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/Separ)

BRATISLAVA - V auguste vyplávalo na povrch, že mladučká Cynthia (24) a raper Separ (37) viac netvoria pár. Krátko na to sa začali šíriť informácie o hudobníkovej novej milenke. Je ňou influencerka Teri Pallová. A hudobník ju už rozhodne neskrýva, práve naopak... Vo vzťahu s ňou urobil dôležitý krok!

V posledných týždňoch sa toho o vzťahu rapera Separa popísalo mnoho. Najprv sa špekulovalo, že má blízko k Frederike z Ruže pre nevestu, čo sa napokon ukázalo, že nie je pravda. Pár tvorí s influencerkou Teri Pallovou, čo jeho ex veľmi nepotešilo, a tak začala pomyselná mediálna vojna. Tá je, zdá sa, už minulosťou... 

A Separ si vzťah s novou priateľkou veľmi užíva. Rozhodol sa ho dokonca posunúť o krok ďalej a verejnosti dokázať, že nejde len o chvíľkovú známosť, ale niečo, čo berie absolútne vážne. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnil záber, na ktorom vidno, že svoju novú lásku zoznámil s najdôležitejšími osobami svojho života. Na obed do podniku pozval spolu so svojou partnerkou aj mamu a dcérku Aničku. 

DÔLEŽITÝ KROK vo vzťahu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Separ)

Viac o téme: Teri PallováMichael Separ Kmeť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu