Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Česko v ŠOKU: Náhla SMRŤ známeho hudobníka... Mal iba 27 rokov!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram rukahore)

PRAHA - Český šoubiznis zasiahla mimoriadne smutná správa. V pondelok 7. októbra totiž nečakane zomrel raper známy pod umeleckým menom Protiva. Mal iba 27 rokov!

Smutnú správu na sociálnej sieti Instagram zverejnil label Blakkwood, ktorý hudobníka zastupoval. „S hlbokým zármutkom v srdci oznamujeme, že nás dňa 7. októbra 2024 nečakane opustil milovaný syn, brat a kamarát Pavel Protiva. Rozlúčka prebehne v úzkom kruhu rodiny a priateľov dňa 25. októbra. Prosíme všetkých fanúšikov, aby toto rozhodnutie rešpektovali,“ píše sa na profile. 

Label tiež dodal, že tí, ktorí sa s raperom chcú rozlúčiť, môžu v tento deň zapáliť sviečku a spomenúť si naňho. Protiva je u našich západných susedov rešpektovaným raperom, ktorí si napriek Českom a Slovenskom našiel desaťtisíce fanúšikov. Čo bolo príčinou jeho náhleho skonu, nie je známe. Podľa českého portálu Blesk.cz sa však už začínajú šíriť klamstvá a polopravdy. 

Práve preto Blakkwood Records požiadal fanúšikov, aby s tým prestali. „Zároveň by sme radi požiadali všetkých, aby v rámci úcty k rodine a blízkym obmedzili šírenie klamstiev a poloprávd. Vaša podpora a rešpekt nám v týchto ťažkých chvíľach nesmierne pomáhajú,“ dodal label. Protiva mal iba 27 rokov, česť jeho pamiatke! 

Viac o téme: Pavel Protiva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu