Nedeľa13. október 2024, meniny má Koloman, zajtra Boris

Martin Nikodým po 50-ke našiel veľkú lásku: TOTO značí, že je tá pravá!

Martin Nikodým s priateľkou Martinou Zobraziť galériu (22)
Martin Nikodým s priateľkou Martinou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Obľúbený moderátor Martin Nikodým (53) prežíva jedno z najšťastnejších období svojho života. Nielenže sa mu darí v práci, ale po dlhom čase našiel aj novú lásku, ktorá mu prináša radosť a pohodu.

Martin Nikodým má dôvod na radosť. Po neuveriteľných 18-tich rokoch sa vrátil na divadelné dosky a žne úspechy v Ďurovčíkovej muzikálovej komédii Milujem ťa, ale...v ktorej predvádza famózne herecké aj spevácke výkony.


Sympaťák však žiari šťastím aj z celkom iných dôvodov. „Celkovo si rád zaklopem, je to veľmi pekné obdobie, lebo darí sa mi nielen pracovne, ale naozaj po dlhom čase som k sebe našiel aj bytosť, ktorá zdieľa môj život s radosťou. Veľa sa smejeme, veľa sa zabávame, čo je pre mňa veľmi dôležité. Okrem toho, že sa máme radi, tak sme aj veľmi dobrí kamoši,“ prezradil Martin s úsmevom.
 


Zdá sa, že moderátor je v siedmom nebi a nová partnerka mu dodáva energiu do života. Ich prvé stretnutie bolo úplne nečakané, no osud to zariadil po svojom. „Ja hovorím, že náhoda, ale náhody neexistujú, takže jednoducho som už bol na to pripravený a zrazu sa zjavila a potom to už išlo veľmi rýchlo,“ opisuje začiatok ich vzťahu a prezradil aj to, ako sa vlastne zoznámili a kedy sa do seba zahľadeli. 

Galéria: Na famóznej Durovčíkovej premiére to vrelo: Milujem ťa, ale...

Martin momentálne účinkuje v muzikálovej komédii Milujem ťa, ale..., pri novej partnerke Martinke však podľa všetkého žiadne ALE nie je. „Ja som už dospel do štádia, kedy som si povedal, že nebudem robiť kompromisy a počkám, kým príde niekto, aby to 'ale' nemuselo byť... a nie je,“ hovorí spokojne a vo svojich slovách pokračuje. „To je najlepší recept na lásku – prijať toho človeka, aký je. Milovať ho so všetkým, aký je. Lebo dúfať, že ho zmeníme, je veľmi naivné. Jediné, čo my môžeme zmeniť, je pohľad na toho človeka, takže celá zmena sa môže odohrať len v nás,“ prezrádza svoj recept na harmonický vzťah Martin, ktorý krásnu blondínku ukázal už aj v spoločnosti. My sme však boli zvedaví, či moderátor po dvoch nevydarených vzťahoch premýšľa aj nad svadbou! A svojou úprimnosťou nešetril ani tu!

Martin Nikodým po 50-ke našiel pravú lásku: TOTO značí, že je tá pravá! Kde ju našiel? (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: VzťahMartin NikodýmPriateľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu