Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Majself s manželkou Júliou sú výstavný pár: Ale videli ste ich syna?

Majself, Júlia Švehlová
Majself, Júlia Švehlová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V Malackách sa nedávno uskutočnilo veľkolepé otvorenie estetickej kliniky známej vizážistky Júlie Švehlovej. Splnila si tak svoj obrovský sen a posunula svoju kariéru na novú úroveň. Na tejto významnej udalosti ju samozrejme podporil jej manžel, raper Majself, ale maminu prišiel podporiť aj 14-ročný syn Nikolas.

Júlia a Michael Švehla, známy pod umeleckým menom Majself, sú považovaní za jeden z najstabilnejších párov v slovenskom šoubiznise. Spolu sú už viac ako šestnásť rokov a ich vzťah je plný lásky a vzájomnej podpory. Ich syn Nikolas vyrastá v harmonickom prostredí, čo sa odráža aj na jeho vnímaní rodičov. Na otázku, akých má rodičov, Nikolas bez váhania odpovedal. „Najlepších.“ 


Zároveň však prezradil, kto je u nich doma prísnejší a v šľapajách ktorého z rodičov by chcel ísť v budúcnosti. V rozhovore Nikolas povedal aj to, ako vníma kariéru svojho otca a či ho láka svet hudby. A čo si myslí o maminom novom projekte? Zdá sa, že mladík má o svojej budúcnosti už teraz jasnú predstavu, ktorá sa líši od očakávaní.

Majslef s manželkou Júliou sú výstavný pár: Ale videli ste ich syna? (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: SynMajselfJúlia Švehlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu