Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Slovenská herečka po ROZVODE: Súdna BITKA s exmanželom trvala 4 roky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Slovenská herečka Vlastina Svátková (42) je už štyri roky rozvedená s producentom Jiřím Kounickým. Definitívna bodka za ich niekdajším vzťahom však prišla len nedávno... Doteraz sa totiž doťahovali o majetok!

Galéria: Vlastina Svátková

Hoci je Vlastina Svátková rodenou Slovenkou, ako herečka pôsobí predovšetkým v susedných Čechách. Tam sa napokon v roku 2016 aj druhýkrát vydala. Svoje áno povedala producentovi Jiřímu Kounickému, ktorému porodila aj syna Matyáša. Manželstvo dvojici vydržalo len 4 roky a dvojica  v roku 2020 požiadala o rozvod. 

Ten prebehol v novembri toho roku, no definitívna bodka za ich vzťahom padla len nedávno. A herečka musela na pomoc povolať právnikov. Dôvodom bola vraj jej naivita a prílišná dôvera v ľudí, ktorí sa po rozvode zrejme nezachovali tak, ako dúfala. Vo veci preto musel rozhodovať súd a ten vydal rozhodnutie po dlhých štyroch rokoch.

„Bola som veľmi naivná a verila som ľuďom, niektorým, tak som to musela riešiť s právnikmi. Boli to firemné veci spojené s mojim bývalým manželom. Doriešilo sa to len nedávno, ale už je to vyčistené a začínam znova. Skôr energicky sa to dočistilo a považujem to za dočistené,“ priznala českému Blesku Vlastina, ktorá okrem svojho ex, riešila cez právnikov aj stalkerku, ktorá jej roky znepríjemňovala život. 

„Konečne sa nám podarilo cez všetky odvolania a cesty, ako sa tomu vyhnúť z jej strany, obviniť ju z troch trestných činov. Opäť sa odvolala, ale ja už to mám v sebe vyriešené. Podarilo sa nám ju všade zablokovať, aby prestala písať pod moje fotky a kontaktovať moju rodinu,“ dodala herečka. 

Vlastina Svátková s exmanželom Jiřím Kounickým
Zobraziť galériu (2)
Vlastina Svátková s exmanželom Jiřím Kounickým  (Zdroj: Instagram V.S.)

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu