Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

NOČNÁ MORA sa naplnila: Na dom slovenskej miss sa VALÍ VODA... Okamžitá EVAKUÁCIA!

II. vicemiss Luciána Čvirková Zobraziť galériu (6)
II. vicemiss Luciána Čvirková (Zdroj: Instagram LC)

BRATISLAVA - Už vo štvrtok obleteli médiá informácie, že na Slovensko, Česko, Rakúsku Poľsko a Nemecko sa valí extrémne počasie, ktoré má byť najhoršie za posledné roky. Situácia sa každou hodinou zhoršuje a viaceré obce upozornili na možnú evakuáciu... U slovenskej miss sa nočná mora naplnila. Na jej dom sa valí voda. Okamžite ho musela opustiť!


Európa sa v týchto dňoch pasuje s rozsiahlymi povodňami. Od šiestej hodiny ráno platí pre bratislavský úsek Dunaja tretí povodňový stupeň a hladina stále stúpa. Ako informuje SHMU môže dosiahnuť úroveň až 910 centimetrov. Problémy však kvôli výdatným dažďom robia aj iné vodné toky a mnohé malé potôčiky sa menia na rozbúrené rieky. 

Viaceré obce a mestské časti preto upozornili svojich obyvateľov, aby boli pripravení na možnú evakuáciu. Medzi inštrukciami bolo, aby si zbalili potrebné veci a v prípade, že to situácia bude vyžadovať, okamžite opustili svoje obydlia. Nočná mora sa naplnila aj 2. vicemiss Slovensko 2013 Luciáne Čvirkovej. Tá na sociálnej sieti Instagram prezradila, že sa s rodinou museli evakuovať. 

„Zbaliť veci do troch tašiek a odísť z domu je jeden z najhorších pocitov. Nás dom zatiaľ síce zaplavený nebol, no pár desiatok metrov nižšie to už susedia, bohužiaľ, povedať nemôžu,“ uviedla Luciána s tým, že dom zabezpečili, ako sa len dalo. Teraz už záleží len na prírode, či aj ich príbytok skončí pod vodou alebo sa stane zázrak a apokalypsa ich minie. 

NOČNÁ MORA sa naplnila:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram LC)

NOČNÁ MORA sa naplnila:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram LC)

NOČNÁ MORA sa naplnila:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram LC)

Viac o téme: Luciána Čvirková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu