Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Bagárovej EX sa vraj stýka so ZLOU PARTIOU: Súd rozhodol... ZÁKAZ pobytu v ČR!

Monika Bagárová, Makhmud Muradov
Monika Bagárová, Makhmud Muradov (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - MMA zápasník Makhmud Muradov (34) sa už niekoľko rokov snaží vybaviť si prechodný pobyt v Českej republike. Súd však potvrdil rozhodnutie Ministerstva vnútra - nedostane ho. Dôvodom je fakt, že sa vraj bývalý partner Moniky Bagárovej (30) stýka so zlou partiou!

Ministerstvo vnútra rozhodlo a súd to odklepol - prechodný pobyt Makhmudovi Muradovovi udelený nebude. A v najbližšom čase sa na tomto fakte zrejme nič nezmení. „Aktivity popísané v utajovaných informáciách sú trvalého charakteru a nedá sa predpokladať, že v nich ďalej nepokračuje,“ cituje Blesk súdkyňu Rouskovú. 

Tá vraj brala do úvahy fakt, že Muradov je dlhodobo v kontakte s príslušníkmi balkánskeho organizovaného zločinu. Expartner Moniky Bagárovej sa však plánuje brániť. „Budem naďalej v Čechách, už mi to v minulosti zamietli veľakrát... Podám opäť žalobu, pretože viem, že mám nárok tu byť. Nikto ma nevyhodil, nič také,“ vyjadril sa pre CNN Prima News

„Vraj sa stýkam s ľuďmi, ktorí sú nebezpeční a môžu spôsobiť problémy. Neviem, o koho ide, to mi nepovedali. Tak nech ich zavrú,“ dodal pre Prima Ženy. Aktuálne sa k rozhodnutiu súdu vyjadrila aj Monika Bagárová, ktorá s Makhmudom má dcéru Ruminku (4). Odchod Muradova z ČR by tak odvplyvnil aj ju. „Nevedela som, že už padol verdikt. S Machom ale vychádzam v dobrom. Počkám, až mi zavolá, a potom sa na všetkom dohodneme,“ povedala Blesku.

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu