Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Mega TRAPAS Ewy Farnej: Vypila si pohárik prosecca a... ZNIČILA celý koncert!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ewa Farna (31) patrí k najväčším českým talentom súčastnosti. Na jej koncerty chodia tisícky ľudí a obrovskej popularite sa teší nielen v Čechách, ale aj v Poľsku. Na jeden jej koncert však fanúšikovia nezabudnú. Vypila si pohárik prosecca a... Všetko vyskratovala!

Galéria: Ewa Farna

K incidentu došlo na koncerte v Litoměřiciach, na ktorý dorazilo viac ako 2 tisíc ľudí. Speváčka dostala chuť na prosecco a jeden z fanúšikov jej chcel urobiť radosť. Priniesol jej teda pohárik vína, ktoré je jediným alkoholom, ktorý speváčka pije a pridal aj slamku. Práve tá však napokon spôsobila všetok chaos. 

Ewa totiž slamku vybrala, odhodila ju a napila sa... Ďalej chcela pokračovať vo vystúpení, no odrazu prestala poslúchať elektrika. „Začali vypadávať svetlá, mikrofóny, všetko. Asi štyrikrát za sebou. Ten koncert bol prerušovaný úplne brutálne,“ opísala v podcaste Hype Cast speváčka. Čo bolo dôvodom, vysvitlo až neskôr. A za všetko mohla ona! 

„Ako som odhodila tú slamku, tak sa mokrou stranou zapichla do zásuvky a vyskratovala som úplne všetko,“ dodala Farna, ktorá sa v spomínanom momente cítila maximálne trápne, no dnes už príchodu rada so smiechom rozpráva ďalej. 

Ewa Farna
Zobraziť galériu (2)
Ewa Farna  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu