Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Hana Gregorová o EXTRÉMNYCH hádkach s exmanželom: Lietali taniere a... TOTO ho vytáčalo!

Hana Gregorová
Hana Gregorová

BRATISLAVA - O svojom manželovi prezradila skoro všetko! Pozvanie na rozhovor do šou Trochu inak s Adelou prijala herečka a divadelná producentka Hana Gregorová, ktorá je známa na Slovensku aj v Čechách.

V rozhovore s Adelou si Hana Gregorová zaspomína na život so svojim manželom Radkom Brzobohatým, ktorý patril medzi najznámejšie tváre českého filmu a divadla. Účinkoval v mnohých kultových filmoch i seriáloch a bol známy najmä svojimi charizmatickými a silnými mužskými postavami. Na mnohých pôsobil rozvážne a zodpovedne, ale Hana vedela zobudiť temperament aj v ňom. „Keď sme sa zoznámili, tak sa tváril, že on je strašný kluďas a že ho nič nevytočí. No tak to bolo niečo pre mňa“, smeje sa Hana a pokračuje: „To by ste sa čudovali: Ja som bola kľudná, ale on bol typ, čo... Nebol to ten hrdina z filmov, čo tak pokojne všetko rieši.“ 


Ako sa jeho hnev prejavoval a prečo vlastne Hana Gregorová svojho manžela občas rada vytočila, sa dozviete vo videu. Nenechajte si však ujsť celý rozhovor v piatok večer o 21.50 na Dvojke v relácii Trochu inak s Adelou!

Gregorová o EXTRÉMNYCH hádkach s exmanželom: Lietali taniere a… TOTO ho vytáčalo! (Zdroj: STVR)

Viac o téme: Hana GregorováRadek BrzobohatýAdela VinczeováTrochu inak s AdelouSTVR
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu