Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Šokujúca SPOVEĎ Sisy Sklovskej: V nemocnici ju SEXUÁLNE obťažoval PRIMÁR!

Sisa Lelkes Sklovská Zobraziť galériu (3)
Sisa Lelkes Sklovská (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčka Sisa Sklovská je atraktívna žena a vo svojich 58 rokoch vyzerá lepšie, ako mnohé podstatne mladšie ženy. Na svoju krásu však neraz doplatila... Skúsenosť má aj so sexuálnym obťažovaním. Odhalila, že sa obeťou útoku stala dokonca v nemocnici. Vyštartoval vraj po nej primár!

Galéria: Sisa Lelkes Sklovská

Svoju trinástku komnatu Sklovská odhalila v relácii K-FUN, kde svoj hororový zážitok z nemocnice opísala. Spočiatku jej však veľmi do reči nebolo. „Bola som asi 3 mesiace hospitalizovaná a v noci si ma primár zavolal k sebe. Naháňal ma po miestnosti. Veľmi som sa zľakla a aj ten pán nakoniec dopadol veľmi zle,“ prezradila Sisa. 

Moderátor chcel odľahčiť situáciu a zavtipkoval, či mal na sebe biely plášť, ktorý odhalil a ukázal jej svoje prirodzenie. Následnu odpoveď od speváčky však nečakal - vraj to presne tak bolo. „Bola som veľmi zľaknutá a povedala som, že budem strašne kričať, keď ma nepustí. Potom sa zľakol aj on a tak ma pustil. Lenže na mne bolo vidieť, že sa mi niečo stalo a prišiel ma navštíviť kamarát a pýtal sa, čo mi je,“ pokračovala v opise Sklovská. 

Šokujúca SPOVEĎ Sisy Sklovskej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Napokon vraj kamarátovi priznala, čo sa stalo. „Ja som sa priznala, že čo sa stalo a on to nezvládol, takže to povedal verejne. Spustila som lavínu, pretože keď som to povedala ja, tak sa prihlásili aj ďalšie ženy. Strašne veľa žien. Robil to pravidelne. Zobrali mu diplom a vyhodili ho,“ dodala Sklovská.

Tú sme v tejto súvislosti oslovili aj my. Indicent sa vraj stal, keď mala 20 rokov, no podobných zážitkov má vraj na svojom konte viac. Ženám preto chce odkázať, aby v takej situácii nestratili duchaprítomnosť. Strach vás nemôže ovládnuť, musíte konať a brániť sa. 

Sisa Lelkes Sklovská a Juraj Lelkes
Zobraziť galériu (3)
Sisa Lelkes Sklovská a Juraj Lelkes  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Sisa Lelkes Sklovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu