Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Nora v Bez servítky PERLILA: Od polievky sa dostala k svojim EX… Jeden väčší KOK*T ako druhý!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nora Mojsejová (65), teda od roku 2017 Kabrheľová, je zárukou dobrej zábavy v každom programe. Tmavovláska sa riadi heslom - čo na srdci, to na jazyku, a tak je zdrojom často veľmi vtipných hlášok. Jednu takú vyprodukovala aj v pondelkovej časti jojkárskej Bez servítky. Od polievky sa dostala k svojim ex.... Jeden väčší kok*t ako druhý!

Galéria: Nora Mojsejová

Nora Kabrheľová sa vrátila na obrazovky televízie Joj a v šou Bez servítky opäť predviedla svoje kuchárske umenie. Štvorici svojich hostí navarila piškótovú roládu, bravčový plátok na hríboch s gratinovanými zemiakmi a mrkvovú polievku. Tá jej kolegom zo šou chutila, no mali výhradu k veľkosti halušiek, ktoré do nej urobila. 

Nora v Bez servítky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Nora namiesto haluškovača použila na ich tvarovanie obyčajné lyžičky - halušky tak boli väčšie. „Boli veľké, lebo nemôžeš otvárať ústa ako ryba. Musia byť malé halušky a len tak vkusne si ich dať. Čo je väčší problém, že neboli dovarené,“ vyjadril sa 19-ročný kuchár Dominik. A k jeho názoru sa pridali aj ďalší zo súťažiacich. Nora však tvrdí, že má rada väčšie. 

„Niekto má rád veľké, niekto malé. ja robím veľké halušky skrátka. Všetko mám rada veľké, neznášam malé veci,“ pokračovala a napokon sa jej podarila skutočná perla. „Ja som veľk, mám malého psa... Mužov som mala štyroch, jeden väčší kok*t ako druhý, ale to nevadí...“ dodala, čím narážala na svojich exmanželov. Tých asi takýto verejný "vtip" na ich adresu veľmi nepoteší.

Nora v Bez servítky
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nora MojsejováBez servítky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu