Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Internetom koluje NECHUTNÝ PODVOD: Kaskaderský kúsok Lukáša Latináka vraj viedol k TRAGÉDII!

Lukáš Latinák Zobraziť galériu (4)
Lukáš Latinák (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Sociálnymi sieťami v poslednom období koloval skutočne šokujúci článok s titulkom: "Kaskadérsky kúsok Lukáša Latináka (47) v priamom televíznom prenose viedol k tragédii". Sponzorovaný príspevok s čierno-bielou fotkou slovenského herca v koláži s horiacou sviečkou odkazoval na článok známeho slovenského webu. Teda len sa to tak tvárilo... Ide o PODVOD!

Galéria: Lukáš Latinák

Mnohí fanúšikovia slovenského herca Lukáša Latináka museli v poslednom období zostať v šoku, keď sa k ním dostal sponzorovaný príspevok, ktorý koloval sociálnymi sieťami. Čierno-biela fotka obľúbeného Slováka v koláži s horiacou sviečkou nenapovedala nič dobré a titulok nad ňou celý zlý pocit umocňoval. Znel totiž: "Kaskadérsky kúsok Lukáša Latináka v priamom televíznom prenose viedol k tragédii."

Internetom koluje NECHUTNÝ PODVOD:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

V príspevku bol preklik na článok. Ten pôsobil akoby ho napísal známy slovenský web aktuality.sk, no už po prvých slovách bolo zjavné, že niečo nie je v poriadku. Navyše ani link neodkazoval na skutočný web média - podvodníci len zneužili ich meno. „Fanúšikovia protestujú PROTI prepusteniu Lukáša Latináka počas škandalózneho rozhovoru,“ znie titulok, ale ďalšie slová ho úplne popierajú. „Stovky priaznivcov sa postavili na stranu Lukáša Latináka po kontroverznom incidente počas živého vysielania v populárnej relácii.“

Internetom koluje NECHUTNÝ PODVOD:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Ďalej pokračujú frázy, ktoré sa písali už aj pri Jánovi Koleníkovi či iných známych tvárach - vraj bol obvinený vládou za prezradenie tajných údajov, ktoré by mohli ohroziť hospodárstvo krajiny. V konečnom dôsledku sa čitateľ dozvie, že Latinák zarába obrovské peniaze na platforme Immediate Mator. „Pred rokom som investoval len 250 € a moja investícia rýchlo rástla. Teraz žijem z denného príjmu, ktorý generuje platforma,“ prezradil vraj Latinák. Je však jasné, že ide o podvod.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotného herca s tým, či ho eviduje a či plánuje alebo už podnikol proti nemu nejaké kroky. Na naše otázky však zatiaľ neodpovedal. 

Internetom koluje NECHUTNÝ PODVOD:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: PodvodLukáš Latinák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu