Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

SMUTNÁ správa pre fanúšikov Desmodu: ZRUŠENÝ koncert... Kulyho ZRADILO zdravie!

Mário Kuly Kollár
Mário Kuly Kollár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prednedávnom skupina Desmod oznámila smutnú správu pre svojich fanúšikov. Nečakane museli zrušiť koncert...

Kapelu Desmod a ich pesničky pozná snáď celé Slovensko. Ich fanúšikovia si spievajú ich hity na svadbách, rôznych podujatiach, ale najradšej na ich nezabudnuteľných koncertoch. Rovnako ako iní hudobníci, aj kapela má nabité leto vystúpeniami. Chodia kade-tade po Slovensku, aby prinášali dobrú náladu a atmosféru. Dnes mali vystupovať v Pezinku, no pre priaznivcov majú smutnú správu.

Galéria: Mário Kuly Kollár

„Kamaráti. Tak dnes to v Pezinku nedáme. Kuly bez hlasu. Nový dátum oznámime dnes. Prepáčte za komplikácie. Držte nám palce, aby sme dali víkend," píše sa na ich stránke na Facebooku, kde pridali aj fotku ako Kuly leží v posteli. Je vidieť, že ho zmohla nejaká choroba a je totálne bez energie. Hrdlo má prekryté šatkou.

Fanúšikovia pod príspevkom okamžite prejavili podporu a Kulymu hromadne popriali skoré uzdravenie. „Tak ten nekonečný pracovný kolotoč sa musel nejako prejaviť, - všetkeho veľa škodí. Čo už?, len sa zotaviť a kúsok viac sa šanovať, sem-tam aj oddych! Držíme palce," zhodnotila istá žena. A k nej sa pripájame aj my a Kulymu prajeme skoré zotavenie.

Viac o téme: Mário Kuly Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu