Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Obrovská PREMENA Michala Davida: Za 7 mesiacov schudol 19 kíl!

Michal David Zobraziť galériu (3)
Michal David (Zdroj: Martin Hykl / CNC / Profimedia)

PRAHA - Zaguľatené bruško črtajúce sa pod košeľou je minulosťou! Legendárny český spevák Michal David sa po 60-ke rozhodol zatočiť s kilami navyše. Upravil jedálniček a... Za 7 mesiacov schudol 19 kíl!

Galéria: Michal David

Úbytok váhy u Michala Davida je viditeľný. Je vo forme a omladol. Že so sebou niečo urobí, si vraj povedal na začiatku roka - dal si predsavzatie. A za posledných 7 mesiacov sa mu podarilo zhodiť celých 19 kíl. V chudnutí mu vraj pomohla dcéra Klára. 

Michal David v roku 2023 a dnes.
Zobraziť galériu (3)
Michal David v roku 2023 a dnes.  (Zdroj: Martin Hykl / CNC / Profimedia/ Instagram MD)

„Zmenil som životný štýl, čo sa týka jedálnička. Pomohla mi dcéra Klára. Povedala mi, nech prestanem jesť sacharidy, lepok a jem zeleninu a mäso, pokiaľ možno čo najviac tučné,“ prezradil pre Super.cz s tým, že "light" produkty uňho nemajú miesto. 

„Prvé tri týždne boli kruté, ale potom som si zvykol a zrazu som mal po pár mesiacoch desať kíl dole, potom pätnásť a šlo to ďalej,“ priznal. A do chudnutia sa pustila aj jeho manželka Marcela. „Marcela dietu držala so mnou, ale u chlapov je chudnutie ľahšie. Schudla len 9 kíl,“ priznal spevák. Pozrite na tú zmenu!

Viac o téme: Michal David
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu