Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Šokujúce odhalenie prominentného páru: TAJNÝ ROZVOD po 35 rokoch!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

PRAHA/FLORIDA - V júni sme na Topkách informovali, že legendárne duo 90. rokov Eva (53) a Vašek (70) sa po 34 rokoch rozpadá. Spevák kariéru ukončil a speváčka ohlásila sólovú dráhu. A teraz sa na svetlo sveta dostal pravý dôvod tohto rozhodnutia... Dvojica sa v júli v úplnej tajnosti rozviedla... Po 35 rokoch!

Súd prebehol v Blansku ešte 30. júla. Kríza v ich vzťahu však začala ešte minulý rok v lete, kedy Eva odmietla s Vaškom odletieť do ich domu na Floride. Manželovi skrátka zrušila letenku a oznámila mu, že chce byť v USA sama.

„V Amerike dospela, zrejme aj pod vplyvom rôznych radcov, k názoru, že už ma vôbec nepotrebuje. Že je sólová speváčka a mala by sa odo mňa úplne ostrihnúť. Dala mi vedieť, že jej čas napovie, ako sa rozmyslieť. Okolo Vianoc už mi bolo jasné, že rozvod bude,“ povedal českému Aha! Vašek. Dôvodom rozpadu ich dlhoročného manželstva boli vraj novinky, ktoré spevák neustále vymýšľal a "nútil" ju realizovať ich. 

„Skrátka som myslel dopredu, aby sme sa v brandži udržali. A ona mi dala najavo, že už takto ďalej žiť nechce, že toho má plné zuby a že si chce usporiadať život po svojom,“ pokračoval Vašek, ktorý sa so svojou ženou veľmi rýchlo dohodol aj ohľadom spoločného majetku. „Ponúkol som jej, nech si napíše, čo chce, aby bolo jej. A tak sme sa tiež rozdelili. Dostala všetko, čo generuje majetok, vrátane domu na Floride a aparatúry,“ dodal pre Blesk sklamaný Vašek, ktorý sa však už z rozpadu manželstva spamätal a teraz je pripravený nájsť si novú lásku. 

Šokujúce odhalenie prominentného páru:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Eva a VašekVáclav Ševčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu