Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Sklenaříkovej FOTO z postele: Takto vyzerá po ZOBUDENÍ!

Adriana Sklenaříková
Adriana Sklenaříková (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Adriana Sklenaříková (52) sa pochválila fotkou z postele. No a po zobudení vyzerá fantasticky. Veď pozrite!

Galéria: Adriana Sklenaříková

Adriana Sklenaříková je známa slovenská topmodelka vyznačujúca sa svojim dlhými nohami. Jej nohy majú údajne dĺžku 124 cm. Z tohto dôvodu sa často objavovala v módnych časopisoch a na prestížnych prehliadkových mólach. Adriana svojou krásou ohúrila aj v zahraničí. V roku 1998 sa vydala za francúzskeho futbalistu Christiana Karembeua. Dvojica sa ale po 14 rokoch manželstva rozviedla.

O dva roky neskôr našla lásku u arménskeho podnikateľa Arama Ohaniana, s ktorým má 6-ročnú dcérku Ninku. Ani toto manželstvo jej nevydržalo. Na konci roka 2022 oznámila rozchod. „Napriek tomu sme sa obaja rozhodli ísť každý vlastnou cestou. Láska nikdy nezhasne! Dal si mi najkrajší poklad - našu Ninu. Navždy zostaneš môj poklad,” uviedla vtedy Adriana. O jej súkromí sa veľa toho nevie.

Podľa medializovaných informácii ju po krachu manželstva mal baliť raper Stomy Bugsy, vlastným menom Gilles Duarte, ktorý je vo Francúzsku známym pojmom. Po jeho boku ju viackrát pristihli aj paparazzi. No a o Adrianu majú dozaista záujem viacerí muži. Niet divu, keď po zobudení vyzerá tip-top. Na sociálnej sieti zdieľala snímku s veľavravným popisom. „Dobré ráno," napísala k záberu z postele. No a Adriana aj vo svojich 52 rokoch vyzerá stále dokonalo. FOTO nájdete v galérii.

Viac o téme: Adriana Sklenaříková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu