Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

Víťazka Ruže pre nevestu prehovorila o ďalšej šou: Bombshell v Love Island?!

Stanka Lučková
Stanka Lučková (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Stanislava Lučková sa do povedomia verejnosti dostala ako víťazka šou Ruža pre nevestu. Aktuálne však prehovorila o ďalšej romantickej relácii. Bombshell v Love Island?

Stanislava Lučková všetkých ohúrila svojím správaním a krásou v romantickej šou Ruža pre nevestu. Od začiatku bola favoritkou mnohých a nakoniec aj ženícha Radka, ktorý si ju vybral. Vzťah im však nevydržal a ohlásili expresný rozchod. Potom vyšlo najavo, že Stanka tvorí pár s politikom Györgym Gyimesim. Ešte predtým, než bola šťastne zaľúbená si chcela nájsť lásku aj v inej markizáckej šou. Presnejšie ide o Love Island, kde bola na kastingu. Stretla tam aj jej kolegyňu z Ruže, Lucy.

No a ako prezradila, na výberovom konaní sa jej zadarilo a na ostrov lásky už mala aj odlietať. Len... „Vtedy ma zobrali, ja som už mala stanovený deň, kedy odlietam, mala som prísť ako bombshell. Lenže v tom čase som sa dosť zamilovala, aj som sa s niekým stretávala, takže som si to nakoniec rozmyslela, aj som mala dosť taký rešpekt voči tomu. Odvtedy som nebola na žiadnom kastingu, až na Ružu," vyjadrila sa.

Viac o téme: Love IslandStanislava LučkováBombshellRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu