Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Kramár ukázal svetu svoj podklad: Aha, ako veľkolepo uviedol dcérku Riju do spoločnosti

Maroš Kramár na Festivale zábavy v Piešťanoch Zobraziť galériu (23)
Maroš Kramár na Festivale zábavy v Piešťanoch

PIEŠŤANY - V piatok odštartoval Vajdov nový Festival zábavy-Piešťanské zábaly. Návštevníkov čakalo hneď niekoľko predstavení, ale aj prekvapení. Jedným z nich bola prítomnosť Kramárovej 4-mesačnej dcérky.

Maroš Kramár s priateľkou a dcérou Rijou na Festivale zábavy v Piešťanoch
Zobraziť galériu (23)
Maroš Kramár s priateľkou a dcérou Rijou na Festivale zábavy v Piešťanoch  (Zdroj: Ján Zemiar)

V Piešťanoch začal prvý ročník festivalu, ktorého iniciátorom je Jozef Vajda. Keďže v tomto kúpeľnom meste prežil časť života, rozhodol sa festival zorganizovať práve tu. Už v piatok návštevníkov čakal pestrý program, ktorému dominujú divadelné predstavenia, ale aj koncerty, autogramiády či workshopy. Samozrejme, že lákadlom je aj výstava fotografií svetového maliara Andyho Warhola.

Asi najmladším návštevníkom festivalu aj otváracieho ceremoniálu v luxusnom hoteli Thermia Palace bola Kramárova dcérka Rija. Herec prišiel podporiť svojho kolegu Vajdu v spoločnosti priateľky aj najmladšej, iba štvormesačnej dcérky, a Kramár doslova žiaril šťastím. Veľmi rád ju predstavil aj svojim kolegom, na fotkách napríklad s hereckou legendou Milkou Vášáryovou, riaditeľkou divadla Nová scéna Inge Fašiangovou, či sestrou Jozefa Vajdu, s ktorou Kramár zoznámil aj svoju priateľku.

Kramár ukázal svetu svoj podklad: Aha, ako veľkolepo uviedol dcérku Riju do celebritnej spoločnosti (Zdroj: NL/TH)

Keď však mimoriadne dobré dievčatko aj s mamičkou išli spať, Kramár si to namieril na „divadelné dosky“, aby hneď v prvý večer o 21.00 hodine odohral predstavenie Už ti nikdy nenaletím, kde účinkuje spolu s Markom Igondom a Kristínou Greppelovou. Kým dcérka s mamičkou pôjdu v sobotu domov, Kramár ostane na festivale celý víkend, vychutnať si jeho majstrovské remeslo budeme môcť aj v ďalšom predstavení Lordi v sobotu taktiež o 21.00.

Viac o téme: PiešťanyMaroš KramárFestival
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu