Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Futbalista Kopúnek ide PRED SÚD: Prokurátor naňho podal obžalobu... Za TÝRANIE jeho ženy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram DK)

TRNAVA - V októbri 2020 obletela slovenské médiá informácia o dramatickom rozvode slovenského futbalistu Kamila Kopúnka (40). Vtedy športovca zbalila NAKA a v cele predbežného zadržania strávil noc. Dôvodom bolo obvinenie z týrania manželky Dominiky. No hoci vtedy bolo obvinenie zrušené, vyšetrovanie pokračovalo a dnes je všetko inak. Športovec ide pred súd. Prokurátor po ukončení vyšetrovania podal obžalobu!

Kamil Kopúnek sa v roku 2010 stal futbalovým hrdinom Slovenska, keď na MS v Juhoafrickej republike strelil v 89. minúte Talianom gól, ktorý nás posunul do osemfinále. Krátko po šampionáte sa oženil s krásnou Dominikou. A hoci navonok pôsobil ich vzťah idylicky, skrýval vraj temné tajomstvá. O 10 rokov neskôr prišiel drsný rozvod... 

Futbalista Kopúnek ide PRED
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DK)

V októbri 2020 Kopúnka zbalila NAKA pre podozrenie z trestného činu týrania blízkej a zverenej osoby. V cele predbežného zadržania strávil noc, no po krátkom čase bolo obvinenie zrušené pre nedostatok dôkazov a vyšetrovanie pokračovalo ďalej. Odvtedy uplynuli takmer 4 roky a dnes je všetko úplne inak. Ako sa nám podarilo zistiť, aktuálne podal prokurátor na futbalistu obžalobu na Okresný súd Trnava. 

Zločinu týrania sa mal dopustiť voči jeho vtedajšej manželke, Dominike Kopúnkovej. Trestné konanie tak bude pokračovať na súde, ktorý v prípade preukázania viny môže obžalovanému Kamilovi Kopúnkovi uložiť trest odňatia slobody na 7 až 15 rokov. Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotných exmanželov.

„Áno, môžem potvrdiť, že je na súde podaná obžaloba pre zločin týrania, ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať, keďže stále prebieha trestné konanie a aj vzhľadom na môjho maloletého syna. Ďakujem za pochopenie,“ reagovala pre Topky.sk Kopúnková. Kamil Kopúnek nám na správu neodpovedal. Informáciu nám však potvrdili aj na súde. 

„Obžaloba bola podaná na Okresný súd Trnava. Vo veci nie je nariadený termín hlavného pojednávania. Proti uzneseniu o prijatí obžaloby bola podaná sťažnosť obžalovaného. Spisový materiál bude predložený Krajskému súdu v Trnave na rozhodnutie o podanej sťažnosti,“ potvrdila hovorkyňa Krajského súdu v Trnave, Mgr. Jana Kondákorová.

Futbalista Kopúnek ide PRED
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: Kamil KopúnekDominika Kopúnková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu