Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

TAJNÁ SVADBA najkrajšej Slovenky: ÁNO mesiac pred pôrodom... Vydávať sa bude EŠTE RAZ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná prežíva najkrajšie obdobie svojho života. Minulý rok sa zasnúbila, pred mesiacom sa z nej stala mama synčeka Matúška a... Už je z nej aj vydatá žena. Tajnú svadbu mala mesiac pred pôrodom. Chystá však ešte jednu!

Galéria: Hanka Závodná - Miss Slovensko 2017

Hanka Závodná všetkých ohúrila v roku 2017. Vytŕčala totiž spomedzi ostatných dievčat v súťaži Miss Slovensko. A tak sa jej vďaka svojej jedinečnosti a charizme podarilo obsadiť prvé miesto a získať korunku. Prešlo 7 rokov, no a Hanka má v živote samé novinky.

Deň pred Vianocami oznámila, že je zasnúbená. „Pár mesiacov dozadu som povedala ÁNO tomu najúžasnejšiemu mužovi,“ informovala v decembri Hanka a o dva mesiace oznamovala ďalšiu krásnu novinku. „Naša láska sa rozrastá, čoskoro budeme traja,“ zverejnila. 

Rodinka sa krásnej Slovenke rozrástla pred mesiacom. „Tak sme sa dočkali, už sú z nás rodičia. Vitaj na svete Matúško,“ napísala k fotke detskej nožičky. To však zďaleka nie je jediná krásna správa, ktorú čerstvá mamička má. Na jej Instagram profile sme si totiž všimli, že má iné priezvisko. 

Opýtali sme sa jej preto, či sa stihla aj vydať. „Áno, mali sme malú svadbu v kruhu rodiny a najbližších mesiac pred pôrodom,“ priznala pre Topky.sk kráľovná krásy, ktorá sa už pýši priezviskom Weber. A chystá aj ďalšiu svadbu. „V septembri nás čaká väčšia, spojená s oslavou a už v trojici,“ prezradila. Gratulujeme! 

TAJNÁ SVADBA najkrajšej Slovenky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram HZ)

Viac o téme: SvadbaMiss SlovenskoHanka Závodná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu