Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Slovenská herečka PORODILA: Prvé dieťa v 42 rokoch... Prenášala 12 dní!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: archív KI)

BRATISLAVA - Krásna novinka! Herečka Katarína Ivanková (42) prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Stala sa totiž mamičkou svojho prvého dieťatka. To prenášala celých 12 dní... Napokon porodila v špeciálny deň!

Galéria: Katarína Ivanková

O tom, že herečka nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko, sme na Topkách informovali ešte v apríli. To bola už v siedmom mesiaci tehotenstva. Krásnu novinku sa jej vtedy darilo tajiť, hoci sa pravidelne objavovala na javisku. „Je to pre mňa veľmi citlivé, som po štyridsiatke, som opatrná,“ priznala dôvod, prečo si sladké tajomstvo tak dlho nechávala pre seba. 

No ako sa nám podarilo zistiť, všetko dobre dopadlo a dnes Katka prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Minulý týždeň sa stala mamou. Bábätko si však dávalo celkom načas. V brušku pobudlo o 12 dní dlhšie a keď už to vyzeralo, že známa mamička bude musieť ísť na vyvolanie pôrodu, ozvali sa kontrakcie. Napokon sa narodilo na veľmi špeciálny deň - na herečkine narodeniny. 

Slovenská herečka PORODILA: Prvé
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív K.I.)

„S láskou sa nechám mojím dieťatkom v tento deň zatieniť,“ vyjadrila sa pre Topky.sk Ivanková. Dcérka sa vypýtala na svet v piatok 26. júla o 8:08 ráno, mala 3110 gramov a 48 centimetrov. A aké meno napokon dostala? Katka nám v apríli prezradila, že rodina a partner chceli malú Katarínu... Ona si však presadila svoje. „Volá sa Olívia,“ prezradila nám. 

Mamička si novú úlohu nevie vynachváliť a priznáva, že cíti neskutočnú lásku. „Keď mi ju dali na hruď, okamžite som sa rozplakala,“ priznala Katka. „Keby som vedela, aké je to pekné a nesebecké mať dieťa, tak ich mám oveľa skôr. Tá herecká kariéra je super, je super sa venovať niečomu, čo miluješ, ale keby som vedela, aké je to super, začnem s tým skôr,“ dodala. Gratulujeme! 

Slovenská herečka PORODILA: Prvé
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív KI)

Viac o téme: Katarína Ivanková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu