Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Manželia Gáboríkovci hereckými hviezdami: Dostali úlohy v obľúbenom seriáli!

Marián Gáborík s manželkou Ivanou
Marián Gáborík s manželkou Ivanou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Bývalá hokejová hviezda Marián Gáborík (42) sa športu už príliš nevenuje. Oveľa viac ho však vídať na televíznych obrazovkách. Po tancovaní v šou Let's Dance opäť zahviezdi pred kamerami. No tentokrát ako herec... A spolu s ním aj jeho manželka (38)!

Galéria: Ivana a Marián Gáboríkovci

Marián Gáborík sa síce už na stránky denníkov svojimi športovými úspechmi nedostáva, no stále sa drží v povedomí verejnosti. Tentokrát však už iba ako súčasť slovenského šoubiznisu. Po ukončení hokejovej kariéry prijíma jednu televíznu ponuku za druhou. Nie je to tak dávno, čo spolu s manželkou hviezdil na tanečnom parkete markizáckeho Let's Dance. 

No a dvojica opäť dostala spoločný kšeft. Tentokrát však v konkurenčnej Jojke. Režisér ich zavolal, aby si zahrali v obľúbenom seriáli Nemocnica. „Nová séria Nemocnice bude plná noviniek. Do nášho kolektívu nastupujú nové postavy, ktoré stvárnia Marián Gáborík a Ivana Gáborík. Zatiaľ vám prezradíme, že sa môžete tešiť na naozaj skutočné príbehy,“ informovala televízia. A zdá sa, že nepôjde o jednorazový štek. 

 

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Gáborík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu