Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Herec z markizáckeho Dunaja vo VÄZENÍ: Dostal 2-ročný TREST!

Bol vo väzení! Zobraziť galériu (2)
Bol vo väzení! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Herec z markizáckeho Dunaja nie je žiadne neviniatko. Kedysi si totiž odpykával dvojročný trest vo väzení. Čo vyviedol?

Seriál Dunaj, k vašim službám je slovenský dramatický televízny seriál, ktorý sa odohráva v medzivojnovom období v Bratislave. Dej sa sústreďuje okolo luxusného obchodného domu Dunaj, ktorý je miestom stretu rôznych spoločenských vrstiev a osudov. V počine si zahralo už mnoho hercov. Medzi nimi aj český herec Jan Révai. Málokto by tipoval, že je Čech. Slovenčinu má naozaj výbornú.

V počine stvárňuje Jakubovho otca a Alenkinho nápadníka. No aj český tanečník má svoju minulosť. Kedysi si totiž odpykával dvojročný trest. Informoval o tom český portál Expres.cz. „Proste mladická blbosť, bol som naivný. To, čo som prežil vo väzení, sa ani nedá popísať. Málokto vie, ako sa zachová, keď sa pred ním niekto podreže,“ popísal Révai svoje hrozné zážitky.

Jan sa pôvodne vyučil za automechanika. Nezarábal však toľko, koľko pre svoj život potreboval. Následne si začal požičiavať a dostal sa do veľkých dlžôb. Svoje finančné problémy sa jedného dňa rozhodol vyriešiť tak, že prepadol benzínovú pumpu. Krátko po lúpeži bol chytený a na súde dostal dva roky väzenia. Za mreže sa dostal tri roky po spáchaní trestného činu, v čase incidentu mal totiž iba šestnásť rokov. Aktuálne má seriál letnú pauzu, no naďalej sa natáča. Diváci sa majú určite na čo tešiť.

Ján Révai
Zobraziť galériu (2)
Ján Révai  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: VäzenieDunaj k vašim službámJán Révai
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu