Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Kráska z Ruže je ZADANÁ: Frajera prebrala kolegyni zo šou!

Má frajera! Zobraziť galériu (4)
Má frajera! (Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - Minulý rok obe krásky hľadali muža svojich snov na televíznych obrazovkách. Ani jednej to, žiaľ, nevyšlo. Láska si ich našla až v realite!

Tereza Kosecová patrila k tým najvýraznejším nevestám z prvej série šou Ruža pre nevestu. Dredy a mnoho tetovaní boli jej poznávacím znakom. Aj keď si srdce Tomáša Tarra nezískala, pošťastilo sa jej v realite. Hneď po konci vyšlo na povrch, že je šťastne zadaná s istým fitness trénerom Vladom. Aj keď to až také ružové nebolo. To, že sa dali dokopy počas vysielania, zanechalo stopy na ich vzťahu. Až sa napokon rozišli.

Tereza Kosecová
Zobraziť galériu (4)
Tereza Kosecová  (Zdroj: Vlado Anjel)

„Je to ťažké, ja by som to asi iba tak zhrnula, že nechcem o svojom vzťahu nejako verejne rozprávať, len ono je ťažké, keď sa dáte s človekom dokopy, počas toho ako sa ide vysielať reality šou. Mali sme tam veľa takých problémov, ktoré stále sú a musíme sa k tomu nejako postaviť, my to akože skúšame, pretože toho človeka ľúbim, poznám ho veľmi dobre a uvidíme ako to pôjde, či sa to ešte zachráni alebo nezachráni. Nechávam to proste plynúť," povedala nám v minulosti.

Dnes má však už nového frajera. Má ísť o istého Roberta, ktorý sa venuje rôznym vizualizáciám. Ani Terkin ex nezaháľal. Zbalil totiž jej kolegyňu zo šou Dianu Keszegovú. Tá sa však v Ruži dlho neohriala a diváci si ju zrejme pamätajú len matne. Vypadla hneď v prvej časti. Aktuálne sa dve hrdličky pochválili spoločnou fotkou ruka v ruke z obedu. FOTO nájdete v galérii.

Kráska z Ruže je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tereza KosecováDiana Keszegová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu