Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Knechtová bola z premiéry filmu Kavej v úžase: To, čo zažila v Prešove, nečakala ani vo sne!

Katarína Knechtová
Katarína Knechtová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Na premiére filmu Kavej nemohla chýbať! Novinka Katky Knechtovej Život nás má rád je predsa ústrednou skladbou novej komédie, v ktorej si zaspievala aj s hlavnými predstaviteľkami.


Pred bratislavskou premiérou sa konalo celkom prvé predstavenie filmu Kavej v Prešove, rodnom meste nielen Katky Knechtovej, ale aj Janky Kovalčikovej a Anny Jakab Rakovskej, ktoré v komédii hrajú hlavné postavy, dievčatá z východu, ktoré sa po dlhšom čase rozhodnú vycestovať z Bratislavy domov na východ kvôli rodinným a priateľským stretnutiam na pohrebe a troch svadbách. Podľa slov tvorcov bola prešovská premiéra skvelá a slovami Katky Knechtovej bola: „Divoká“, a dopĺňa, prečo: „V Prešove bolo výnimočne, neskutočne veľa ľudí, takže tam sme to aj trošku oslávili“. Film sa speváčke páči a zdôvodnila aj prečo: „To je tak zo života, tak trefne dobré, tak neviem, či si aj diváci cvrkli, ale možno niektorí áno“, smeje sa speváčka. Ale keď sme pri tej „kavej“, tak koľko kávy pije Katka denne? „Som kávoholik, ja mám kávu veľmi rada a snažím sa to obmedzovať, aby jej nebolo veľmi veľa“, priznáva s tým, že je to jej ranný rituál, bez ktorého ani – ako sa vraví – neotvorí oči. „Mozog sa prebudí až po prvej káve“.

Katka si tiež užíva leto, ale skôr pracovne. Prázdninové obdobie je totiž časom festivalov a letných koncertov, takže speváčka trávi horúce dni vo vlastnom pote skôr na koncertoch, ako pri mori. Vynahradí si to však inokedy a čo sa týka koncertov, praje si len jedno...

Knechtová bola z premiéry filmu Kavej v úžase: To, čo zažila v Prešove, nečakala ani vo sne! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Katka KnechtováPremiéraKavej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu