Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Mórová išla DONAHA: V 54 rokoch sa opäť ODHALILA pred kamerami!

Diana Mórová
Diana Mórová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť sa ukázala nahá. Kto by to bol povedal, že sa Diana Mórová vyzlečie pred kamerami aj v 54 rokoch?

Galéria: Diana Mórová

Diana Mórová patrí medzi úspešné slovenské herečky. Herectvu sa venuje už mnoho rokov. Od roku 1992 je členkou činohry SND. Zahrala si v rôznych počinoch ako napríklad Panelák, Delukse, Profesionáli či Tomáš a Diana. Diváci ju však môžu poznať aj ako porotkyňu zo šou Česko Slovensko má talent. Nie je však len úspešná, ale aj krásna. No a nečudo, že sa rada ukáže aj v sexi oblečení, či nebodaj nahá.

Umelkyňa nepatrí ani k tým, ktoré by sa pred kamerami hanbili. V niektorých snímkach už išla aj do naha. Urobila tak napríklad vo filmoch Kuře melancholik (1999), Tango s komármi (2009), Praha očima (1999), Sviňa (2020) či v päťdielnom seriáli Štúrovci (1991). No a kto by bol povedal, že sa vyzlečie pred kamerami aj v roku 2024.

Herečka prijala úlohu v českom seriáli Jedna rodina, kde hrá doktorku Beátu Horváthovú. No a v jednej zo scén, presnejšie v saune, provokovala tak, ako ju Boh stvoril. Svoje telo vystavila na obdiv nejednému divákovi. Diana sa naozaj nemá za čo hanbiť, pred kamerami totiž ukázala top figúru aj v 54 rokoch. FOTO nájdete v galérii.

Viac o téme: Diana MórováNahota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu