Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Kontroverzná hviezdička počas búrkovej SMRŠTI: Iným išlo o život a ona... TOTO vážne?!

Ráchel Karnižová Zobraziť galériu (3)
Ráchel Karnižová (Zdroj: TV Markíza)

TRENČÍN - Uplynulý piatok sa cez známy slovenský festival prehnala búrková smršť. Mnohým išlo v tej chvíli o život, no kontroverzná hviezdička si to zrejme neuvedomovala a riešila iba jedno... To vážne?!

Búrka, ktorá vyčíňala na známom slovenskom festivale, si vyžiadala 29 zranených. Vietor bol taký silný, že sa doslova ľudia nevedeli hýbať. Niektorí len tak-tak dorazili na bezpečné miesto. Partia, ktorá sa nachádzala s Ráchel Karnižovou, sa rozhodla mať ako útočisko stan, v ktorom by za bežných okolností v noci spali. Nikto však ani len netušil, že to bude až také zlé.

Galéria: Ráchel Karnižová

Dážď im premočil celý stan, a tak museli vymyslieť plán B. Počas toho najhoršieho počasia sa museli presúvať a hľadať zaparkované auto. Presun teda nebol najľahší. Do očí im pršalo a všade naokolo lietali veci. Celé to zdokumentoval youtuber Oski Barami, s ktorým sa červenovláska na festivale nachádzala. Video zachytávalo tie najťažšie chvíle, aké prežili.

Kontroverzná hviezdička počas búrkovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Aj keď oni boli tá šťastnejšia skupinka a nič sa im nestalo, naokolo nich ľudia doslova bojovali o holý život. Kráska akoby si to neuvedomovala a riešila len jednu nepodstatnú vec. Všetci boli, samozrejme, úplne premoknutí, no a Ráchel zahlásila, že jej vadí jej zničený mejkap. Iní ľudia to však nebrali na ľahkú váhu, ako sme vás už na Topkách informovali, markizácku krásku toto nepriaznivé počasie doslova položilo. Viac sa dočítate TU.

Kontroverzná hviezdička počas búrkovej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Viac o téme: FestivalSmršťRáchel Karnižová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu