Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Kavaschová je už 4 roky zasnúbená, k oltáru sa nechystá: STOPKA svadbe kvôli peniazom?!

(Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Dominika žije v partnerskom zväzku s kolegom Danielom Fischerom, s ktorým má trojročnú dcéru Maiu. O svadbe hovoria už 4 roky, ale stále k nej nedošlo. Bude vôbec?

Začiatkom mája 2021 porodila Dominika Kavaschová dcéru Maiu, ktorej otcom je herečkin kolega Daniel Fischer. Dominika však nie je na tradičnej materskej dovolenke, aj popri starostlivosti o dcérku pracuje na pesničkách, sem-tam vybehne na pľac a vrhla sa aj na písanie. S radosťou teda uvíta, keď jej s dieťaťom občas pomôže svokra. „Moji rodičia mi pomáhajú menej, ale je to spôsobené aj tým, že mamka stále pracuje a tým, že moja sestra si ku ročnému dieťaťu porodila ešte dvojčatá, takže moja mamka keď príde, chodí tu oddychovať“, hovorí Dominika, ktorá je Košičanka a jej rodina žije stále tam. Navštevujú sa však v asi dvojmesačných intervaloch.

Keďže má sestra dvojičky, istý nábeh na dve deti naraz by možno mala aj Dominika. Z tejto predstavy jej však okamžite naskočili zimomriavky. “Nesrandujte. Nám sa zrazu všetci popriznávali, že boli z dvojčiat, takže sme s Danom boli v šoku…“, hovorí herečka, ktorá by však pri jednom dieťati ostať nechcela. „Ľúbime sa, máme spolu dieťa, plánujeme spolu ešte väčšiu rodinu“, úprimne sa zverila Dominika, ktorá má teraz s partnerom Danom plné ruky práce s rekonštrukciou bytu. Ale čo svadba? Požiadaná o ruku je už štyri roky, svadobné zvony však doteraz nezazneli. Stále v tom nemajú jasno alebo kde je problém…?

Kavaschová je už 4 roky zasnúbená, k oltáru sa nechystá: STOPKA pre svadbu kvôli peniazom?! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: SvadbaDominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu