Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Najodvážnejšie FOTO opernej divy: HORE BEZ!

Adriana Kučerová a Matej Drlička Zobraziť galériu (7)
Adriana Kučerová a Matej Drlička (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Nabrala odvahu, odhodila podprsenku a pred objektívom zapózovala hore bez. Reč je o slovenskej opernej dive Adriane Kučerovej (48).

Adriana Kučerová, rodáčka z Lučenca, je úspešná operná speváčka. Vyštudovala VŠMU a konzervatórium vo Francúzsku. Vo svojom živote získala množstvo ocenení a vystupovala na mnohých medzinárodne uznávaných miestach. Tiež je členkou opery v Slovenskom národnom divadle. No a jej fanúšikovia si prídu na svoje.

V septembri sa totiž ukáže v opernom predstavení Příhody lišky Bystroušky od autora Leoša Janáčka. Adriana aktuálne k nemu nafotila aj nový vizuál. No a na fotografii si môžu mnohí oči vyočiť. Operná diva totiž odhodila zábrany, aj podprsenku a pred objektív fotografa Jakuba Gulyasa sa postavila hore bez. Prsia si zakrývala len hrubým kožuchom. Adriana Kučerová v máji oslávila 48, no a na svoj vek rozhodne nevyzerá. Okrem iného je mamou dvoch detí - synov Jonáša a Lukáša. Adrianiným dlhoročným partnerom je Matej Drlička, generálny riaditeľ SND. FOTO Adriany hore bez nájdete v galérii.

Viac o téme: SNDAdriana KučerováMatej Drlička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu