Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Hrozivá NEHODA na koncerte: Český spevák SPADOL z pódia... Letel takmer 2 metre!

Daniel Landa
Daniel Landa (Zdroj: TikTok/Instagram D.L.)

TOČNÍK - Český spevák Daniel Landa (55) má za sebou nepríjemnú nehodu. Na koncerte v rámci festivalu Hrady CZ, ktorý sa konal pri stredočeskom Točníku, totiž spadol z pódia. Na zem letel z výšky 1,6 metra. Hrozivú situáciu zachytili fanúšikovia na VIDEO!

Hviezdny Čech svojim piatkovým koncertom zakončil 1. deň festivalu Hrady CZ, ktorý sa konal pri stredočeskom Točníku. Jeho vystúpenie sprevádzalo zlé počasie - prudký dážď a blesky. Napriek tomu to fanúšikov neodradilo a speváka si prišli vypočuť. A stali sa rovno svedkami aj poriadne nepríjemnej nehody. 

Landa totiž v jednom momente spadol z pódia. Zjavne omylom šľapol vedľa a letel medzi fanúšikov z 1,6 metrovej výšky. Tým sa situáciu podarilo zachytiť na video a Landa ho potom zdieľal aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „A takto vyzerá krok do prázdna z cca 1,6 m. Vraj - padá hviezda, niečo si praj,“ vtipkoval umelec. 

A hoci pád vyzerá naozaj hrôzostrašne, jeho mu našťastie nič nestalo. „Sme radi, že sa Danovi nič nestalo a je v poriadku,“ vyjadril sa pre ŽivotvČesku.cz Michal Šesták z produkcie festivalu Hrady CZ. Landa v tom však zďaleka nie je sám. Z pódia v minulosti spadol napríklad aj Jan Kraus na finále Miss Slovensko, či pred dvomi rokmi Braňo Bajza z Polemicu. 

Viac o téme: Daniel Landa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu