Sobota7. september 2024, meniny má Marianna, zajtra Miriama

NEDOŽITÉ 85. narodeniny Karla Gotta: Dojímavé slová vdovy Ivany!

Karel Gott s manželkou Ivanou
Karel Gott s manželkou Ivanou (Zdroj: Facebook K.G.)

PRAHA - Dnes 14. júla by slávny maestro Karel Gott oslávil 85. narodeniny. Pri tejto príležitosti mu vdova Ivana poslala dojemný odkaz do neba.

Karel Gott žije aj 5 rokov po smrti v našich srdciach. Pripomíname si ho denne pesničkami hrajúcimi v rádiách. Maestro tak z tejto planéty nikdy neodíde, vždy bude počuť jeho krásny hlas. Slávny spevák by dnes oslávil 85. narodeniny, no a pri tejto príležitosti mu na fanúšikovskej stránke na sociálnej sieti Facebook venovala vdova Ivana pár srdcervúcich slov.

Galéria: Karel Gott

„Drahý Karel, dnes by sme oslávili Tvoje 85. narodeniny. Hoci už je to päť rokov od Tvojich posledných guľatín, ako by si bol stále s nami... Stále Ťa vnímame v našom domove a v krásnych spomienkach, ktoré nám navždy zostanú v srdciach. Každý deň si pripomíname, akým výnimočným a láskavým človekom si bol, ako si nás dokázal rozosmiať a svojou láskou nás zahrnul aj v tých najťažších chvíľach...“ zverila sa.

„Spomíname na tvoje koncerty, kde si žiaril a rozdával radosť tisícom ľudí. Tvoje modré oči, Tvoj šibalský úsmev, Tvoj nádherný hlas, Tvoja povznášajúca hudba a Tvoja pozitívna energia sú nezabudnuteľné!" pokračovala. „Bol si nielen fenomenálnym umelcom, ale aj milujúcim a láskyplným manželom a otcom. Každý deň si uvedomujem, aké to bolo šťastie, mať Ťa po svojom boku,“ dodala. Karlových priaznivcov ešte požiadala, aby pod statusom zdieľali momenty zo stretnutí s ním, aby si spoločne mohli uctiť jeho pamiatku.

„V roku 1977 som chodila do 9. triedy a cestou do školy v malej uličke pri Tylovom divadle stojí Karel Gott a pózuje fotografovi. Poprosila som ho o fotografiu. Žiadnu pri sebe nemal. Tak som vytiahla zošit z hudobnej výchovy a on sa mi tam s úsmevom podpísal a zaželal mi veľa šťastia v živote. Bol naozaj milý, kvôli mne povedal fotografovi "chvíľu strpenia" a venoval sa mi. Bola som jeho veľká fanúšička a po tomto stretnutí úplne najväčšia," podelila sa o svoj zážitok jedna z mnohých. Ivana tiež zverejnila video, na ktorom Karel hovorí: „Rok 1939, to sa rodili krásni ľudia, to je známe. Ja k tomu ročníku patrím, ale moja krása… no ja som to musel doháňať niečím iným. Tak som sa učil trochu spievať, no a tým som to vykompenzoval."

Viac o téme: Karel GottIvana GottováNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu