Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Najväčšie PONÍŽENIE pre Soukupa: Do TV Barrandov dostal ZÁKAZ VSTUPU!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ešte pred pár mesiacmi bol nielen majiteľom TV Barrandov, ale aj jej jedinou hviezdou. Do júna tohto roka moderoval v spomínanej televízii dokopy 7 relácií. Dnes je to však už minulosťou. Nové vedenie dalo Jaromírovi Soukupovi (55) zákaz vstupu!

Televízia Barrandov sa pod vedením Jaromíra Soukupa začala doslova topiť v problémoch. Zamestnanci nedostávali výplaty a majiteľ mal dlhy, kde sa len dalo. Istý čas dokonca pre nezaplatené faktúry za energie nemohla televízia vysielať. V máji sa však prevalilo, že TV Barrandov mení majiteľa... A ten upratuje škody. 

Ešte do júna Soukup v televízii moderoval dokopy 9 relácií. No to je už minulosťou. Televízia za nim zatvorila dvere a vrcholom poníženia je, ako informuje Blesk.cz, že bývalý mediálny magnát dostal do budovy dokonca zákaz vstupu. Hovorkyňa televízie Kristýna Synáčová bola však vo vyjadreniach na adresu bývalého majiteľa opatrná.

„Pán Soukup momentálne žiadnu reláciu pre TV Barrandov nenatáča. Ďalej prebiehajú rokovania o jeho ďalšom angažmá v televízii, nedokážeme v túto chvíľu zatiaľ nič povedať,“ vyjadrila sa spomínanému portálu. „Počkajte prosím. Ktorá z relácií by mohla zostať a ktoré už vysielať nebudeme, nie je stále jasné...“ dodala. 

Jeden z jeho programov má už nových moderátorov - konkrétne VIP svět, ktorý by do budúcna mool byť premenovaný na VIP zprávy, teraz uvádzajú herečky Eva Decastelo a Alice Bendová. Soukup má však v oblasti práce záložný plán. Ak ho z TV Barrandov vyšachujú definitívne, plánuje sa naplno pustiť do výroby videí na platformu HeroHero. Tam už niekoľko týždňov má svoj podcastový kanál.

Najväčšie PONÍŽENIE pre Soukupa:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Barrandov)

Viac o téme: TV BarrandovJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu