Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

40 rokov od premiéry Slunce, seno: Veľkolepá OSLAVA... Takto vyzerá Venca a spoznávate TÚTO ženu?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FS Barrandov)

HOŠTICE - V sobotu sa v legendárnych Hošticiach konal premiérový ročník Slunce, seno aleb Echt rodinný festival. Usporiadaný bol pri príležitosti 40. výročia od premiéry komédie Slunce, seno, jahody. No a osláv sa zúčastnili aj mnohé hviezdy tohto kultového počinu. Toto je Venca Konopnék a... Spoznávate túto ženu?!

Festival v Hošticiach štartoval o 10. hodine predpoludním otvorením brán JZD a trval až do neskorých nočných hodín. Len o 22:00 začínala projekcia filmu. Medzi tým sa návštevníci mohli tešiť na autogramiádu hercov či bohatý hudobný program. Podvečer sa okrem Slunce, seno, jahody, premietal aj dokument o režisérovi Zdeňkovi Troškovi a hľadala sa aj Miss Keliška. 

Oslavy 40. výročia premiéry legendárneho počinu si nenechalo ujsť mnoho fanúšikov. Lístky boli kompletne vypredané už týždeň pred podujatím. Jeden sa podarilo uchmatnúť aj českému spevákovi a exsuperstaristovi Janovi Bendigovi, ktorý sa na sociálnej sieti Instagram pochválil fotkou s hercami a režisérom Troškom. No zmenené hviezdy by dnes už spoznal málokto. 

Veď pozrite sami, muž vľavo je Bronislav Černý, ktorý v trilógii Slunce, seno stvárnil Venca Konopníka. A viete, čo hrala pani vpravo? Napovieme: "Držte huby, paní učitelka zpívá."

Viac o téme: Zdeněk TroškaSlunce senoBronislav Černý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu