Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Víťazka Farmy je po OPERÁCII: Prvé FOTO po odstránení silikónov!

Lucia Gašparíková je po operácii
Lucia Gašparíková je po operácii (Zdroj: Instagram L.G.)

BRATISLAVA - A už má po! Nové prsia si nevie vynachváliť. Cíti sa ľahšie...

Lucia Gašparíková, víťazka Farmy 15, podstúpila operácia prsníkov. Nedala si ich, tak ako väčšina opäť zväčšiť, ale pravé naopak, zmenšiť. „Nejdem meniť imploše za menšie, idem ich vybrať a vrátiť sa k prirodzeným. Samozrejme aj s modeláciou, takže budú také, akoby som mala znova 20 rokov. Dôvody čoskoro zhrniem vo videu, prosím o trpezlivosť," uviedla prednedávnom.

Galéria: Lucia Gašparíková

Učinila tak po spackanej plastickej operácii. „Hneď po 2. spackanej operácii. Pán akože uznávaný pl. chirurg mi sľuboval nápravu asymetrie/poklesu jedného z prsníkov a vkladal mi údajne najdrahšie implantáty, ktoré sa nikdy nebudú vlniť... A mnoho ďalsieho... K tomu sa pridružili aj iné faktory, prečo som sa rozhodla ich nadobro odstrániť, ale o tom neskôr..." zverila sa. No a už má po! Na sociálnej sieti Instagram sa hneď aj prihovorila svojim fanúšikom.

„Kamaráti žijem. Operácia vraj trala dlho, viac zatiaľ neviem. Po prebudení z operácie som prespala 11 hodín vkuse, to sa mi ešte nestalo. Oproti 2 predošlým operáciám, kedy mi boli implantáty vkladané, sa cítim neporovnateľne lepšie, žiaden tlak na hrudi, žiadna extrémna bolesť. Mám pocit ľahkosti, aj napriek ranám, obväzom a poznaniu, že som pozašívaná skrz naskrz,“ vyjadrila sa. Následne na to zverejnila aj FOTO po zákroku, ktorú nájdete v galérii. Lucia nie je jediná, ktorá si dala odstrániť implantáty. Urobila tak aj česká pornohviezda Daisy Lee.

Viac o téme: OperáciaLucia Gašparíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu