Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

NOVÝ PÁR v šoubiznise: Tanečník Vilém Šír je opäť zadaný... Zbalil ďalšiu slovenskú missku!

Tina & Vilém Šír Zobraziť galériu (3)
Tina & Vilém Šír (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Vilém Šír sa do povedomia verejnosti dostal vďaka reality šou Love Island, kde sa dal dokopy s Nikol Treterovou. Dvojici však vzťah v realite nevydržal a pre údajné tanečníkove nevery išli od seba. Odvtedy bolo v živote známeho Čecha viacero žien... A aktuálne vraj zbalil ďalšiu slovenskú missku!

Galéria: Vilém Šír

Vilém Šír sa po skončení Love Islandu uplatnil na obrazovkách Markízy ako profesionálny tanečník v Let's Dance. Pôsobenie v Bratislave však neprospelo jeho vzťahu s Nikol Treterovou a po údajných Vildovych neverách sa dvojica rozišla. Hneď potom sa tanečník dal dokopy s 1. vicemiss Slovensko 2021 Sylviou Šulíkovou, ktorá aktuálne tvorí pár s Andrejom Dankom. 

No ani ten a ani ďalší vzťah s Laurou Raczovou známemu Čechovi nevyšiel. Aktuálne však pluska.sk tvrdí, že Vilda ulovil ďalšiu krásnu Slovenku a opäť 1. vicemiss. Tentokrát z roku 2020, Viktóriu Podmanickú. Dvojica sa zoznámila na finále Let's Dance a už tam bolo zjavné, že si majú čo povedať. No a aktuálne ich viackrát videli spolu. Naposledy na Zlatých pieskoch, kde sa boli kúpať, čím sa Vilém aj pochválil na sociálnej sieti. 

NOVÝ PÁR v šoubiznise:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram VS)

Viktória Podmanická, 1. vicemiss Slovensko 2020
Zobraziť galériu (3)
Viktória Podmanická, 1. vicemiss Slovensko 2020  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Viktória PodmanickáVilém Šír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu