Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Slováková OPÄŤ stredobodom pozornosti: Najprv v MOKROM tričku a potom... Ukazovala prsia!

Nela Slováková
Nela Slováková (Zdroj: Tv Joj)

BRNO - Včera večer sa v Brne konala módna akcia, na ktorú zavítalo množstvo celebrít z českého šoubiznisu. Nechýbala ani podnikateľka Nela Slováková (34), ktorá, tak ako vždy, pútala na seba pozornosť.

Galéria: Nela Slováková

Na námestí pred Janáčkovým divadlom v Brne sa to celebritami len tak hemžilo. Konala sa tam totiž módna prehliadka rôznych známych návrhárov. Tú si nenechali ujsť napríklad hokejista Jaromír Jágr, víťazi Love Islandu Majka a Chris i modelka Andrea Verešová. Do spoločnosti dorazila aj česká podnikateľka a víťazka šou Hotel paradise Nela Slováková.

Tá okolo seba urobila poriadny rozruch. Prišla totiž len v jednoduchom bielom tričku s vulgárnym nápisom na zadnej strane. “Haters gonna hate či F*ck me, I'm famous" - Neprajníci búdú nenávidieť a k*rva, som slávna - hovorili odkazy. V rukách držala rozprašovač s vodou, s ktorým si striekala na outfit, a tým pádom, mokré časti odkryli čosi viac. Svojím výzorom pripomínala americkú hviezdu.

V jeden večer však vystriedala dva outfity. Druhý bol už o niečo jednoduchší, no stále boli všetky oči na nej. Skôr na jej umelých prsiach. Svojim výstrihom odrovnala všetkých prítomných. Na sebe mala sivý kostým, v ktorom ukázala celý svoj dekolt. Na sekundu poodhaľoval možno aj viac, ako chcela. Fotografie nájdete v galérii vyššie.

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu