Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Potvrdené! ROZCHOD Tiny (40) a mladého boxeristu (23): Tak dlho to speváčka tajila?!

Speváčka po boku mladšieho športovca žiari
Speváčka po boku mladšieho športovca žiari (Zdroj: Instagram Tina)

BRATISLAVA - O rozchode speváčky Tiny a jej mladšieho priateľa, boxeristu Karola Itaumu, sa hovorilo už pred pár mesiacmi. Vtedy krach vzťahu známa Slovenka len naznačila, no nič nepotvrdila. Aktuálne však vyšla s pravdou von. Je koniec!

Ešte v marci, keď speváčka Tina hviezdila v tanečnej šou Let's Dance, naznačila, že v jej živote nie je žiaden muž. „Keď prišiel Vilda (Šír, tanečný partner, pozn. red.), tak rozžiaril môj život. Som matka, ktorá je sama. Zrazu je tu mužský element, cez ktorý sa nechávam viesť a cez neho sa stávam ženou,“ zahlásila vtedy pred kamerami. 

Galéria: Tina

Verejnosť pritom vedela, že tvorila pár s mladým boxeristom Karolom Itaumom. Svojimi slovami tak naznačila, že došlo k rozchodu, no narovinu to nepotvrdila. Až teraz pre český Blesk. Dôvodom krachu ich vzťahu vraj bola diaľka - hoci sa Karol narodil na Slovensku, žije a pôsobí v Británii. 

„Bola to neúnosná diaľka a pri mojom vyťažení, jeho vyťažení, to bolo bezpredmetné naťahovanie niečoho, čo sme nedokázali udržať. Tá diaľka rozbíja. Už rok a pol som sama,“ priznala na oslave Lely Vémoly, kde bola zavolaná ako narodeninový darček. 

Potvrdené! ROZCHOD Tiny (40)
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Instagram Tina)

Viac o téme: TinaKarol Itauma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu