Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

SMUTNÉ odhalenie českej speváčky (30): Vzácny NÁDOR sa PRESŤAHOVAL!

(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Písal sa rok 2019, kedy bývalá superstaristka Markéta Konvičková (30) odhalila, že bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. To, čo sa na začiatku tvárilo ako cysta na vaječníkoch, bol karcinoid, teda vzácny druh nádoru. Nasledoval kolotoč náročnej liečby. Aktuálne speváčka odhalila, že jej problémy neskončili - karcinoid sa presťahoval!

Galéria: Markéta Konvičková

Markéta Konvičková dlho čelila kritike za svoj výzor - ten sa totiž viditeľne zmenil. Tvár mala opuchnutú a vlasy postupne strácala. Mnohí to pripisovali akýmsi estetickým vylepšeniam. Opak však bol pravdou. V septembri 2019 speváčka odhalila, že bojuje s vážnymi zdravotnými problémami. Na vaječnikoch jej našli karcinoid, teda vzácny druh nádoru. 

Superstaristka musela podstúpiť sériu chemoterapií... Vyliečiť sa jej však úplne nepodarilo. Zdravá podľa vlastných slov nebude už nikdy. Navyše v jej stave nastala zmena. „Zdravá nikdy úplne nebudem a doživotne sa musím liečiť, ale nie som v ohrození života. Karcinoid sa z vaječníka presťahoval do uzlín, kde zrejme vzniklo nejaké riečisko, preto musím brať špeciálne lieky, ktoré zabraňujú jeho rastu,“ prezradila pre Blesk.cz.

Každé ráno tak berie lieky. Našťastie podľa jej slov nejde o nič dramatického. „Hlavne to nemá žiadne vedľajšie účinky, podobám sa sama sebe a mám energiu,“ dodala Markéta. 

ROZHOVOR z archívu: Trápenie českej hviezdy: Z bežného zákroku DESIVÁ diagnóza... NEDÁ sa to odstrániť!

Trápenie českej hviezdy: Z bežného zákroku DESIVÁ diagnóza... Zdravá už NEBUDEM! (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Markéta Konvičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu