Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

POPLACH na skúške pred koncertom: Miro Jaroš v rukách ZDRAVOTNÍKOV... Držte nám palce!

Miro Jaroš Zobraziť galériu (2)
Miro Jaroš (Zdroj: Facebook M.J.)

BRATISLAVA - Už čoskoro sa Miro Jaroš vydáva na nové turné pre deti. Štartuje o týždeň v nedeľu v Bratislave. Aktuálne už so svojím tímom chcel začať šou nacvičovať. No len čo postavili pódium, speváka zradilo zdravie. Zostal ležať v šatni a nedokázal sa postaviť. Museli zasahovať zdravotníci!

Galéria: Miro Jaroš

Mira Jaroša milujú deti po celom Slovensku. Aktuálne sa už tešia na jeho nové turné, ktoré štartuje 9. júna v Bratislave. Do prvého vystúpenia tak zostáva už len 11 dní a hudobník vie, že to je najvyšší čas doladiť posledné detaily a novú šou pre najmenších naskúšať. Všetko už bolo pripravené, celý štáb prichystaný, ale... 

Ako spevák informoval, zradilo ho zdravie. Zostal ležať v šatni a nedokázal sa pohnúť. Museli k nemu privolať zdravotníkov, ktorý mu pichli injekcie. „Deň Dé. Aktuálne v šatni. Ajaj. Stretli sme sa s mojim tímom, aby sme začali s nácvikom nového DISKO turné. Pódium postavené, štáb v pohotovosti a ja v šatni na injekciách. Ak zaberú, budem môcť aspoň sedieť na stoličke a spievať na skúškach,“ informoval na svojich sociálnych sieťach. 

Ako prezradil, skoro sa nevie postaviť, seklo ho v krížoch. „Lepšie sa to začať nemohlo. Držte nám palce,“ dodal Jaroš. Prajeme skoré zotavenie!

Viac o téme: Miro Jaroš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu