Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

STRACH o Štefana Kvietika: Legenda je na tom zdravotne zle... Dnešná oslava jeho 90-ky sa RUŠÍ!

Deň so Štefanom Kvietikom na hrade Modrý kameň Zobraziť galériu (2)
Deň so Štefanom Kvietikom na hrade Modrý kameň (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herecká legenda Štefan Kvietik oslávila 10. mája svoje životné jubileum 90 rokov. Pri tejto príležitosti sa na Hrade Modrý Kameň konal jeho deň spojený s výstavou. Oslavy umelcovych narodenín mali pokračovať dnes Slávnostným a kultúrno-odborným podujatím Matice Slovenskej. Plány sa však zmenili - podujatie sa odkladá na neurčito!

Štefan Kvietik oslávil uctyhodnú 90-ku: Oslava v nádhernom prostredí a po boku žena jeho života! (Zdroj: Ján Zemiar)

Štefan Kvietik je herecká legenda. Patril k silnej hereckej generácii a jeho filmy sú klenoty slovenskej filmovej tvorby. 10. mája oslávil svoje 90. narodeniny a pri tejto príležitosti mu rodáci z Plachtiniec v spolupráci so Slovenským národným múzeom zorganizovali "Deň so Štefanom Kvietikom" na Hrade Modrý Kameň, ktorý bol spojený s výstavou "Štefan Kvietik - jednoducho legenda."

Galéria: Deň so Štefanom Kvietikom na hrade Modrý kameň

Oslavy hercovho životného jubilea mali pokračovať dnes v Dome Matice Slovenskej v Bratislave. Tá organizovala Slávnostné a kultúrno-odborné podujatie, ktoré malo prebiehať od 16:00. Návštevníkov však na dverách čaká prekvapivý oznam. Akcia sa odkladá "NA NEURČITO". Ako priložený papierik prezrádza, dôvodom je zhoršený zdravotný stav pána Kvietika. 

Informáciu o zrušení nám potvrdili aj priamo v Matici Slovenskej. Podľa našich informácií by sa herec mal dokonca nachádzať v nemocnici. Tam vraj strávil už svoje narodeniny, no na oslavy na Hrade Modrý Kameň sa vypýtal na reverz domov. Teraz však opäť skončil v nemocnici. Čo konkrétne ho trápi, sa nám zistiť nepodarilo. Oslovili sme v tejto súvislosti aj hercovu rodinu, na naše telefonáty ani správy však neodpovedali. Pánovi Kvietikovi prajeme skoré uzdravenie! 

STRACH o Štefana Kvietika:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Štefan Kvietik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu