Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Pyšná mama Puškárová: Zo syna jej rastie nádejný hokejista... Slávi obrovský ÚSPECH!

Zlatica Švajdová Puškárová Zobraziť galériu (3)
Zlatica Švajdová Puškárová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Obľúbená moderátorka markizáckych Televíznych novín Zlatica Švajdová Puškárová neraz svojim fanúšikom na sociálnych sieťach ukázala, aký nadaný je v oblasti športu jej starší syn Leo. Zo 14-ročného mladíka rastie nadaný hokejista. Najnovšie sa hrdá mama pochválila, ďalším jeho veľkým úspechom!

Galéria: Zlatica Puškárová

Rodina Švajdovcov športom doslova žije. Samotný Patrik Švajda mal k nemu odjakživa blízko, dokonca predtým, ako v roku 2000 v moderátorskom kresle Televíznych novín vystriedal Vladimíra Repčíka, moderoval v Markíze Športové noviny. A túto lásku k pohybu preniesol aj na svoje deti. Aj pyšná mama Zlatina sa na sociálnych sieťach chváli, akí sú v tomto smere nadaní.

Najnovšie zverejnila obrovský úspech svojho staršieho potomka, Lea. Z toho rastie šikovný hokejista, ktorého bez pochýb čaká na ľade veľká kariéra. „Leo gratulujeme. Stal sa najproduktívnejším hráčom WSI Stockholm. Frajer,“ nešetrila chválou hrdá mama. A ako dôkaz zverejnila aj tabuľku s výsledkami, v ktorej sa na prvom mieste s celkovým počtom bodov 13 za góly a asistencie ocitol Leonard Švajda. Zdá sa, že o ňom vo svete športu ešte budeme počuť! 

Pyšná mama Puškárová: Zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.P. )

Pyšná mama Puškárová: Zo
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.P. )

 

Viac o téme: Zlatica Švajdová PuškárováLeonard Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu