Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Vydatá Vondráčková: Súkromný list a fotky priamo zo svadby!

Vondráčková zverejnila súkromné fotky zo svadby. Zobraziť galériu (5)
Vondráčková zverejnila súkromné fotky zo svadby.

BRATISLAVA – S fanúšikmi sa delí takmer o všetko! Speváčka Lucie Vondráčková (31), ktorá sa v piatok vydala za hokejistu Tomáša Plekanca (28), už v nedeľu myslela na svojich priaznivcov. Na svojej oficiálnej stránke im napísala list, v ktorom poodhalila detaily svojho dňa D. Okrem toho zavesila na web aj niekoľko fotiek priamo zo svadby.

Lucie Plekancová Vondráčková myslela už po dvoch dňoch od svojej svadby na verných fanúšikov. Na webe ich totiž v nedeľu stihla potešiť niekoľkými súkromnými fotografiami z príprav jej veľkého dňa. To však zďaleka nebolo všetko. Dokonca sa im aj prihovorila formou listu, v ktorom prezradila niekoľko detailov týkajúcich sa obradu. Na úvod sa priaznivcom poďakovala za gratulácie a tešila sa z toho, že jej tento deň vyšiel tak, ako si plánovala.  

Galéria: Vondráčkovej svadba


„Hostí nebolo 100, ale 25. Nebrali sme sa na Trojskom zámku, ale v krásnej barokovej kaplnke sv. Kláry nad neuveriteľnou vinicou. Začali sme presne o jedenástej. Svedok to stihol na minútu presne.
Kytica nebola z margarétok, ale z harmančeku,“
  poupravila medializované informácie Vondráčková.

Ako ďalej v liste napísala, náramne ju teší, že sa „vám páčili moje jednoduché šaty. Tento strih nosím najradšej. Už od maturitného plesu.“  Na záver svojim priaznivcom už iba vysvetlila, že sa teraz volá Lucia Plekancová Vondráčková. No i tak pre nich vraj naďalej ostáva Lucka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu