Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

T-Com Fiesta vás pozýva do ulíc

Zábava na T-Com Fieste
Zábava na T-Com Fieste

Nestihli ste otvorenie T-Com Fiesty? Alebo sa vám veľmi páčilo a chcete sa s Fiestou baviť naďalej? Aj tento týždeň je pre všetkých vás pripravený program, ktorý roztancuje, ale i vyráža dych.

Na Bratislavskom Hlavnom námestí sa bude dnes tancovať tango argentino i energické afro-latino tance v podaní tanečníkov z Angoly, Kuby, Brazílie. Akrobatickú show predvedie mongolská artistka, ktorá vie ohýbať svoje telo do neuveriteľných uhlov a tvarov, ako aj in-line korčuliari šialene rýchlym slalomom okolo kužeľov na korčuliach. V piatok určite zaujme strhujúca ohňová show.

Na T-Com Fiesta pláži dnes večer vystúpi Peter Lipa ml., v piatok sa pri dobrej jazz, latino alebo funk hudbe bude aj tancovať. Dnes sa bude na T-Com Fiesta pláži od 7.00 hodiny cvičiť aerobik s cvičiteľkou Luciou Medekovou, priame vstupy z cvičenia budú vysielané v rannej televíznej show. Na Námestí SNP v Banskej Bystrici bude zajtra znieť energiou nabitá originálna kubánska hudba, divákov roztancujú exotické krásky z Polynézie.

Aj futbaloví fanúšikovia, ktorí nezostanú doma sledovať Majstrovská Európy, sa majú na čo tešiť - na neuveriteľné technické parádičky s futbalovou loptou, ktoré sa len tak ľahko nevidia. Piatkový večer bude v znamení tanca – írskeho, latino, brušného a tancovať sa bude i pri žonglovaní.

Na Hlavnej ulici v Košiciach sa bude zajtra žonglovať nielen pri tancovaní, ale aj s ohňom. Ani futbaloví fanúšikovia z Košíc nezostanú ukrátení o neuveriteľné technické parádičky s futbalovou loptou, ktoré si môžu pozrieť v piatok.

Zároveň ich roztancujú exotické krásky z Polynézie, zatancovať si môžu aj dych vyrážajúce argentínske tango.

Podrobný program aj s profilmi vystupujúcich je na stránke www.t-comfiesta.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu