Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Marián Labuda sa stal manželským terapeutom!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ondrej Kočšík)

Poznáte niekoho, kto potrebuje poradiť v manželstve?! Majo Labuda vedie skvelú divadelnú manželskú poradňu priamo na predstavení Moji drahí chlapci! Uvidíte Dušana Cinkotu, aj Petra Krajčoviča či Reu Jánošík a to v jednej spálni! Bude poriadne horúco a predsa naozaj veselo! Divadlo Mámevoku s predstavením MOJI DRAHÍ CHLAPCI mieri za vami do vašich miest po celom Slovensku!

Vstupenky na Predpredaj.sk

Komédia o manželských strastiach aj slastiach, o svokrách aj priateľstve Vás zaručene rozosmeje! Majo Labuda, Dušan Cinkota, Peter Krajčovič a krásna Rea Jánošík vám rozohrajú manželský štvoruholník so skvelými pesničkami Mariána Čurka!

Slovenský text Igora Jankoviča odkrýva tajomstvá aj obyčajnosti partnerského života. S nadhľadom aj láskavosťou  sleduje horára, poštára aj stavbára, ako sa ocitajú v jednej spálni krásnej Jolanky! V réžii Vojtecha Kolejáka sa môžete nechať unášať príjemnou komédiou o ľuďoch z mäsa a kostí a najmä smiať sa! Lebo smiech nás udržiava sviežich! Smiech lieči a ozdravuje a dnes potrebujeme práve nadhľad a smiech!

Tešíme sa na Vás v pondelok 28.10 v Bratislave, v nedeľu 24.11 v Trenčíne.

 

Marián Labuda sa stal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ondrej Kočšík)

Komédia pre každého, kto pozná niekoho, kto už niekedy tej svojej, alebo tomu svojmu zahol! Poradňa pod vedením Majka Labudu má úspech zaručený! A výsledky sa dostavujú okamžite- na vlnách smiechu.

Lístky a termíny nájdete v sieti Predpredaj.sk alebo na stránke divadla voku.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu