Streda16. október 2024, meniny má Vladimíra, zajtra Hedviga

Svadobné trendy na rok 2025 v Art Hotel Kaštieli v Tomášove

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Peter Rigo)

Rok 2025 prináša osviežujúci vietor a odvážne experimenty do sveta svadobnej módy. Zatiaľ čo klasické siluety a elegantné čipky zostávajú nadčasovými, objavujú sa nové prvky, ktoré dodávajú svadobným šatám moderný nádych. Ktoré sú teda tie najvýraznejšie trendy na rok 2025?

Minimalizmus
Čisté línie a jednoduché strihy sú na rok 2025 ozvláštnené pompéznymi balónovými, či inak zdobenými výraznými rukávmi, veľké sukne v štýle Princess, alebo detail v podobe všitých vreciek. 

Hlboké výstrihy
Pre odvážnejšie nevesty je tu trend hlbších výstrihov. Odhalený dekolt alebo nahý chrbát patria medzi tie najzmyselnejšie detaily, a dodajú vám pravý dotyk ženskosti.

Dramatické sukne
Výrazné a veľké sukne vás učinia stredobodom pozornosti a zanechajú nezabudnuteľný dojem. Bohato navrstvený šifón, tyl či satén dokáže vytvoriť dramatické a odvážne siluety.

Vlečky a pláštenky
Svadobné šaty s netradičnou vlečkou alebo doplnené pláštenkou budú hitom roka 2025. Dodajú vášmu svadobnému vzhľadu gráciu a majestátnosť.

Svadobné trendy na rok
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Blonde Brunette svadobný salón)
Svadobné trendy na rok
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Blonde Brunette svadobný salón)

Svadobná móda pre ženíchov je v roku 2025 o prepojení elegancie s originalitou. Dôraz sa bude klásť na individuálny štýl, netradičné prvky, odvážne farebné kombinácie a inovatívne doplnky, ktoré dodajú celému outfitu jedinečný charakter.

Pastelové farby ako levanduľová, baby blue alebo broskyňová sú vhodné na jarné a letné svadby. Zemité farby obleku, khaki alebo hnedá zasa skôr na jesenné svadby.
Dôležité budú personalizované detaily ako výšivky, monogramy, manžetové gombíky.

Svadobné trendy na rok
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Alain Delon Fashion
)

Ak práve začínate s plánovaním vašej svadby, určite si urobte čas túto nedeľu 20.10.2024 a navštívte jedinečnú Svadobnú výstavu v krásnych romantických priestoroch Art Hotel Kaštieľa v Tomášove vzdialeného len necelých 20km od Bratislavy. Okrem nádherných priestorov kaštieľa a rozľahlého anglického parku na príjemnú nedeľnú prechádzku sa na vás teší vyše 60 svadobných dodávateľov, ktorí vám radi pomôžu pri organizácii vašej svadby. Navyše si celú svadbu viete vybaviť s výraznými zľavami.

Strávte slnečnú nedeľu pri chutnom koláčiku a výbornej káve v príjemných rozhovoroch so svadobnými dodávateľmi. V rámci zlosovania vstupeniek navyše máte možnosť vyhrať veľa hodnotných cien, ako napríklad aj romantickú noc priamo v kaštieli v Tomášove.

Lístky je možné zakúpiť v sieti Predpredaj.sk

Viac informácií o Svadobnej výstave nájdete na stránke kaštieľa – www.hotelkastiel.sk

nedeľa 20.10.2024
10,00 – 17,00h
Art Hotel Kaštieľ Tomášov

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu