Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

PARASPORT24 pozýva na charitatívny Trenčiansky beh 14. septembra v obci Košeca!

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PARASPORT24)

Chcete urobiť niečo pre svoje zdravie a zároveň pomôcť dobrej veci? Príďte si zabehať na Trenčiansky beh, ktorý štartuje 14. septembra 2024 v obci Košeca v okrese Ilava. Ak nebeháte, nevadí. Organizátor akcie, Občianske združenie PARASPORT24, pripravil aj kategóriu nordic walking a prechádzka. Prihlásiť sa môže každý, na veku nezáleží, stačí zaplatiť registráciu. A kým rodičia budú behať, deti sa zabavia s profesionálnymi animátormi.

PARASPORT24 pokračuje v tradícii a aj v tomto roku pripravil ďalšiu skvelú charitatívnu akciu! Trenčiansky beh organizuje už po štvrtýkrát. Beh je súčasťou 17. ročníka PARASPORTt24 tour, pod ktorú patria všetky behy aj unikátny koncert Hudba bez bariér.

„Registrácia sa začína od 8:00 a štart je príznačný nášmu názvu 10:24. Pobeží sa 5 a 10 kilometrový okruh, každý podľa vlastného výberu v krásnom prostredí Strážovských vrchoch. Štart aj cieľ behu je v peknom futbalovom areáli v obci Košeca, ktorá je najväčšou obcou v Trenčianskom kraji. A registrácia je možná aj na mieste,“ pozýva organizátor podujatia a šéf Občianskeho združenia PARASPORT24 Miroslav Buľovský.

Vstupenky na Predpredaj.sk 

PARASPORT24 pozýva na charitatívny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PARASPORT24)

Občianske združenie PARASPORT24 behom pomáha tým, ktorí to najviac potrebujú – sociálne slabým a hendikepovaným. Bežecké akcie si získavajú čoraz väčšiu popularitu a zabehať si chodí stále viac a viac ľudí.

„Máme štyri kategórie, aby sa nikto nemohol pred registráciou vyhovárať, že to nedá. Prechádzka, nordic walking beh a virtuálny beh, ktorý je pre tých čo sú ďaleko, ale radi nás podporia. Pred štartom pri registrácii dostane každý účastník tričko, pitný režim a fit tyčinku. Rovnako je v rámci štartovného jeden tombolový lístok o ceny v hodnote vyše dve tisíc eur, medzi cenami je aj horský bicykel za 800 eur. Víťazom sú všetci - každý účastník dostane po dobehnutí pamiatkovú medailu.“ vysvetľuje Miroslav Buľovský.

A kým rodičia budú behať, deti sa zabavia s profesionálnymi animátormi. V cieli už tradične odovzdávajú medaile kamaráti PARASPORST24 s hendikepom, čo dáva behu krásnu emóciu.

PARASPORT24 pozýva na charitatívny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PARASPORT24)

Vstupenky na Predpredaj.sk

„Za posledné obdobie stihol PARASPORT24 dvanáste pokračovanie projektu Hudba bez bariér, s ktorým sme takmer vypredali nádherné priestory Skalného sanktuária Božieho Milosrdenstva na hore Butkov pri obci Ladce. Tu sme vyzbierali a odovzdali rekordný šek v sume 28 400 eur, ktorý sme takmer okamžite prerozdelili rodinám. Boli to rodiny so sociálne slabších pomerov alebo rodiny, ktoré potrebovali pomôcť s rehabilitáciami detí a dospelých. Tento rok sme v máji organizovali aj Turčiansky beh a pomohli sme sumou 6 000 eur,“ sumarizuje Miroslav Buľovský.

PARASPORT24 pozýva na charitatívny
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: PARASPORT24)

Trenčiansky beh štartuje v sobotu 14. septembra 2024 v obci Košeca v okrese Ilava, zaregistrovať sa môžete na Predpredaj.sk.

Občianske združenie PARASPORTt24 vzniklo v roku 2006 a venuje sa organizácii rôznorodých projektov na podporu ľudí s hendikepom. Nezaháľa ani v krízových rokoch a stále pripravuje ďalšie projekty, ktoré zarábajú financie na pomoc iným. Okrem Hudby bez bariér a série behov po Slovensku je to aj projekt stopdiskriminacii.sk, ktorý zamestnáva niekoľko psychológov, špeciálnych pedagógov v desiatkach zariadení vo všetkých krajoch. Všetky informácie nájdete na www.parasport24.com.

Ako PARASPORT24 pomáha si môžete pozrieť tu:

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu